‘Paradise’-Mads åbner op: Jeg flygtede fra sorgen

Det var et stort øjeblik for Mads, da han åbnede op om tabet af sin far i dagens afsnit af ‘Paradise’.

Af Amalie Jensen - 22. november 2022 kl. 19:55

I dagens afsnit af ‘Paradise’ er følelserne helt uden på sommertøjet for flere af deltagerne. Men for særligt én paradiso har afsnittet ekstra stor betydning.

LÆS OGSÅ: Anne nægter at undskylde overfor Teitur

Artiklen fortsætter under videoen…

Til Pandoras Æske, hvor deltagerne har fået til opgave at vælge, hvem af dem der har været mest ærlig og modig, åbner en bundærlig Mads F. op omkring, hvordan han mistede sin far som 16-årig. Og det var et rigtig stort øjeblik for den unge paradiso.

– I det moment, hvor vi snakkede om det med at være modig, og hvor det med min far kommer op, så er der ingen tvivl om, at det virkelig går op for mig, at han ikke er her længere. Lige efter Pandoras går det op for mig, at jeg savner ham. Han betød og betyder stadig rigtig meget for mig, fortæller 21-årige Mads til Realityportalen og fortsætter:

– Det var en af de første gange, hvor jeg var i et forum, hvor jeg kunne mærke, at jeg kunne åbne mig op omkring det. Men det var også, fordi jeg var klar til det. Jeg er et andet sted i mit liv nu, end jeg var før, og det er mega fedt. Og så var de andre rigtig gode til at bakke mig op, og det er jeg selvfølgelig rigtig glad for.

LÆS OGSÅ: Emil afslører: Har modtaget dødstrusler efter øråd

Flygtede fra sorgen

Mads har ikke altid været så god til at kigge indad og være sårbar, som vi så i dagens afsnit.

– Da jeg mistede min far, bearbejdede jeg ikke sorgen. Jeg flygtede i stedet fra sorgen gennem dansen og kiggede ikke rigtig indad på det tidspunkt, fortæller Mads, der er professionel danser, og tilføjer:

– Mens min far flygtede med alkoholen, flygtede jeg, og flygter jeg stadig, med dansen. Én ting, jeg godt vil ændre fra min far, er det der med at lære kunne kigge indad, før det er for sent. For da han gik bort, da var det for sent for ham. Det indså han også, tror jeg. Det var derfor, at det var den bedste tid for mig med ham, var i slutningen af hans kære liv, fortæller en hudløst ærlig Mads.

LÆS OGSÅ: Ærlige Christel om forholdet: Der bliver sat et glansbillede op

Drikker sig aldrig fuld

Da Mads tjekkede ind på hotellet, valgte han som noget af det første at rejse sig op ved middagsbordet og fortælle de andre deltagere, at han aldrig har været fuld før, fordi nogle af hans tætteste har haft problemer med alkohol.

– Min far var en rigtig god mand, og han var virkelig meget ligesom mig. Jeg ville bare ikke gå i den retning med at drikke alkohol. Min far var en rigtig professionel person. Det var ikke, fordi han drak hele tiden. Det var mere den måde, han flygtede på nogle gange ved at drikke.

‘Paradise’ kan ses hver tirsdag, onsdag og torsdag fra kl. 16.00 på Viaplay.

LÆS OGSÅ: Bendtner og kæresten i familieforøgelse