'Paradise'-Louise forklarer sig: Derfor støttede jeg Sarah og Jonass - Her & Nu

'Paradise'-Louise forklarer sig: Derfor støttede jeg Sarah og Jonass

Det viser sig, at Louise har en god forklaring på, hvorfor hun i sidste øjeblik valgte at sætte sin stemme på Sarah og Jonass.

Af Emilie Holm Egebro - 19. juli 2019 kl. 20:55

Spændingen var høj, da vinderne af ‘Paradise Hotel’ i aftes skulle findes. Teitur og Anne endte dog med at løbe med sejren, da de fik fire stemmer, mens Jonass og Sarah fik tre. Der var dermed dømt tæt løb, og en af dem, som parrene var meget usikre på, var Louise.
LÆS OGSÅ: GALLERI: Så vild var ‘Paradise’-finalefesten

Artiklen fortsætter under videoen, hvor ‘Big Brother’-deltagere disser ‘Paradise Hotel’.

LÆS OGSÅ: Teitur smed kuglen i ‘Paradise’: Jeg har slet ikke dårlig samvittighed
Efter at have snakket med begge par valgte Louise dog at støtte Jonass og Sarah, og nu fortæller hun hvorfor:
– Jeg havde rigtig svært ved at tage en beslutning, og jeg blev sendt i sync flere gange, da jeg havde så svært ved at vælge det. Alle fire var jo værdige til at vinde, men i starten synes jeg, at Teitur og Anne skulle vinde, men så snakkede jeg med parrene hver især, og det virkede til, at jeg bedre kunne støtte op om Sarah og Jonass spillemåde, forklarer Louise og uddyber:
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Teitur afslører: Det skal pengene bruges på
LÆS OGSÅ: Vred Anne efter ‘Paradise’-finalen: Jeg føler mig mega snydt!
– Jeg er et menneske, der har meget empati og gerne vil have, at alle har det godt. Og nogle af de valg, som Teitur og Anne havde taget i deres spil, var nogle måder, som jeg ikke kunne stå inde for. Jeg ved, det er et spil, men man spiller stadigvæk med mennesker. Og det var det, der var afgørende for mit valg, at jeg bedst kunne stå inde for Sarah og Jonass’ spillestil.
Se klippet, hvor Anne og Teitur vinder ‘Paradise’, herunder:

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Paradise’-hunks vender tilbage til skærmen