'Paradise'-Line Sofie: Sådan går det med Ellie i vuggestuen

Indkøring i vuggestuen har været en nervepirrende periode for ‘Paradise’-vinderen.

Af Emilie Holm Egebro - 23. december 2017 kl. 17:25

For et år siden blev ‘Paradise’-vinderen Line Sofie og kæresten Chris forældre til to, da datteren Ellie kom til verden. I forvejen har parret også sønnen Victor på tre år.
I oktober var det således blevet tid til, at lille Ellie skulle starte i vuggestue, og efter den første uge kunne Line Sofie fortælle, at det var gået over al forventning. Hun erkender dog, at indkøring i vuggestuen ellers var en periode, hun frygtede, men heldigvis er det gået overraskende godt:
– Ellie startede i vuggestue den 2 oktober og har været der hver dag lige siden. Indkøring er altid en lidt nervepirrende periode, mest fordi man ikke aner, hvordan ens barn tager imod det. Ellie har heldigvis været den nemme af slagsen. Hun bliver rost rigtig meget af pædagogerne og siger. at hun er så dygtig, fortæller Line Sofie på sin blog og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Line Sofie åbner op: Jeg har angst og tvangstanker
– Hun kan godt blive lidt hys og være lidt kontaktsøgende, men det er kun forståeligt, når hun lige er startet. De har endnu ikke haft hende, hvor hun har været fuldstændig umulig at trøste. Faktisk, så er det først nu, at hun er begyndt at blive lidt ked af det, når man skal aflevere hende. Men det er heldigvis noget, som er hurtigt overstået. Forleden nåede jeg ikke engang at lukke døren bag mig, før hun var stoppet.
Line Sofie fortæller desuden, at der er sket en del siden, Ellie startede, og hun lærte at kravle på en uge.
Se det søde billede af Ellie, da hun for nyligt blev et år:


LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold
LÆS OGSÅ: Mikkel Skelskov politianmelder Amalie: Hun lyver!
SE VIDEOEN: Sådan friede kæresten til Line Sofie