'Paradise'-Line Sofie og hendes forlovede udskyder brylluppet - Her & Nu

'Paradise'-Line Sofie og hendes forlovede udskyder brylluppet

Bryllupsklokkerne kommer ikke til at ringe lige foreløbig for ‘Paradise’-vinderen og hendes forlovede.

Af Emilie Holm Egebro - 5. august 2018 kl. 14:55

Det er efterhånden tre og et halvt år siden, at Line Sofie Hansen fortalte til Realityportalen.dk, at hun drømte om at blive gift og derfor kom med små hentydninger til kæresten om, at han skulle i gang med at fri. Sidste år gik drømmen dog endelig gået i opfyldelse for ‘Paradise Hotel’-vinderen fra sæson fem, da kæresten Chris i september gik på knæ og friede til hende på en strand i Tyrkiet.
SE VIDEOEN: Sådan friede kæresten til Line Sofie
LÆS OGSÅ: Dansk realitystjerne afbryder forlovelsen: Jeg er knust
Selvom der nu er gået knap et år siden forlovelsen, har parret dog ikke planer om, at kirkeklokkerne skal ringe indenfor nærmeste fremtid:
– Brylluppet er lidt længere ude i fremtiden. Jeg glæder mig til bryllup og fest, men det bliver først om nogle år, for vi vil gerne købt et hus først. Så det er det, vi sparer sammen til nu, og det er det, der er vores førsteprioritet. Så må brylluppet komme bagefter.
– Vi bor i Brøndby nu, men vi vil gerne købe hus i Greve. Der bor mine svigerforældre, og vi vil gerne bo tæt på dem, da vi er meget tætte med dem og ser dem hver-hveranden dag. Min mor bor jo i Tyrkiet, så vi ser ikke hende så ofte. Vi skal dog lige spare op, inden vi begynder at kigge, fortæller Line Sofie til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Ulrik: Ane var dårlig i sengen!
LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold
Familien på fire har det bestemt godt.
– Vi har det så dejligt. Med to børn flyver hverdagen jo afsted. Men det er nu også hårdt at være mor til to, synes jeg. Selvfølgelig også hyggeligt og fantastisk, og vi har nogle skønne børn. Men der er meget at se til, så vi har heller ikke planer om et barn nummer tre. Vi er godt tilfredse med to – en til hver hånd, griner hun.
‘Paradise’-vinder forklarer, at med to børn og et fuldtidsjob bliver det begrænset med tid til hendes blog. Derfor har hun ikke prioriteret den så meget på det seneste, hvilket hun har meget dårlig samvittighed over. Hun synes dog tiden er svær at finde, så nu skal hun have fundet ud af, hvad der skal ske, og om hun muligvis helt skal stoppe med sin blog.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe indlagt efter fødslen
CHOK: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne afbryder forlovelsen

Look at my beautiful babies ?? #todiefor #blessed #love

Et opslag delt af Line Sofie Hansen ? (@linesofieh) den


LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-babe deltager i nyt tv-program
LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-Sarah taler ud: Nu er jeg en mand
LÆS OGSÅ: Amalie overvejer at droppe ‘Forsidefruer’: Jeg føler mig trådt på