'Paradise'-Lenny afslører nyt på kærlighedsfronten: Dater sød pige

Den tidligere ‘Paradise’-vinder har mødt en sød pige.

Af Emilie Holm Egebro - 4. september 2019 kl. 15:25

Lenny og Nadja fandt sammen under sidste års udgave af ‘Paradise Hotel’, og selvom deres forhold var turbulent inde på hotellet, så fandt parret melodien og blev kærester, da de kom hjem til Danmark. Et par måneder efter hjemkomsten slettede Nadja og Lenny dog samtlige billeder af hinanden på deres Instagram-profiler og efterfølgende kunne Nadja bekræfte, at de to var gået fra hinanden, og at det var hendes beslutning.
Sidenhen fandt Lenny sig dog en ny sød reality-babe; Julie Melsen fra ‘Love Island’, som han datede et stykke tid. De to fik tilmed ens kærestetatoveringer, men tilbage i april besluttede de at gå hver til sit. Der har siden da været stille på kærlighedsfronten hos ‘Paradise’-vinderen Lenny, men nu er der godt nyt:
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Lenny erkender: Bruddet med Nadja har taget hårdt på mig
LÆS OGSÅ: Tv-optagelser forhindrer Lenny i at blive pølsemand
– Der er en sød pige i mit liv lige nu. Vi skriver sammen, dater og hygger, og så må fremtiden vise, hvad der lige sker, afslører den 33-årige realitystjerne overfor Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Lenny har fået dækket sin Julie-tatovering
LÆS OGSÅ: Jonass efter analsex-konflikt: Vi boller stadig
– Det er ikke en, jeg vil afsløre noget om, og hun har ikke været med i tv eller noget, fortsætter han.
Hvis man er en af dem, der følger Lenny på Instagram, kunne meget tyde på, at den nye flirt var 23-årige Melina Buur, idet Lenny tilbringer meget tid sammen med hende.
LÆS OGSÅ: Bro afslører babynews
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe taler ud om kærestens død