'Paradise'-Lea slår fast: Jeg vil gerne lave noget sindssygt tv! - Her & Nu

'Paradise'-Lea slår fast: Jeg vil gerne lave noget sindssygt tv!

Lea sidder klar ved telefonen, hvis der skulle dukke noget vildt op.

Af Emilie Holm Egebro - 3. august 2019 kl. 15:55

Lea tjekkede ind den første dag i denne sæson ‘Paradise’, hvor hun blev partner med Teitur. Desværre var kemien ikke helt god mellem dem, og Teitur valgte at udskifte Lea med Anne. Det blev derfor en kort fornøjelse for Lea at være på det luksuriøse hotel i Mexico, mens Teitur klarede det til den bitre ende og løb med pengene.
LÆS OGSÅ: Realitypar afslører familieforøgelse: Det kom ret pludseligt

Artiklen fortsætter under videoen, hvor ‘Big Brother’-deltagere disser ‘Paradise Hotel’.

LÆS OGSÅ: Realityfyr er blevet far: Tog selv imod datteren
Der er dog ingen tvivl om, at Lea gerne vender tilbage til skærmen igen, hvis muligheden opstår:
– Jeg er rigtig klar på mere tv, hvis det er noget, jeg synes, der er fedt. Hvis der er nogen, der ringer og spørger, om jeg vil lave noget sindssygt tv, er jeg klar, men ellers arbejder jeg bare og hygger mig, fortæller hun til Realityportalen.dk og forklarer, hvad hun har brugt tiden på, siden hun kom hjem fra TV3-opholdet:
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-par har endelig sex: Det var nederen
LÆS OGSÅ: TILLYKKE! ’Årgang 0’-Stephanie deler glædelig nyhed
– Jeg har bare været hjemme, hygget, levet mit liv og arbejdet på Lagkagehuset. Mit liv har ikke ændret sig, så jeg har bare gjort det, jeg også gjorde inden ‘Paradise’, forklarer hun.
Se hele interviewet med Lea øverst i artiklen, hvor hun også fortæller, hvordan hun har det med, at det er Teitur, der vandt ‘Paradise’.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Lenny erkender: Bruddet med Nadja har taget hårdt på mig
Se eller gense Leas exit på hotellet nedenfor:

LÆS OGSÅ: Efter bruddet: ‘Paradise’-par dater igen