‘Paradise’-Lea lukker munden på sine følgere med et helt nyt billede

Lea Othmar kan langt om længe lukke munden på alle dem, der siger, at hun ikke kan løbe.

Af Rikke Lynge - 3. april 2020 kl. 16:56

Lea Othmar deltog sidste år i ‘Paradise Hotel’, men siden har hun også medvirket i streaming programmet ‘Kollektivet’ med andre paradisoer. I sidstnævnte program blev Lea i sæson 2 udstillet, da hun sammen med ‘Paradise’-baben Simone skulle ud og løbe en morgentur.
– Jeg synes, at løbeturen startede ud lidt komisk, fordi Leas arme de laver et eller andet sjovt, og jeg tænker bare, er der aldrig nogen, der har kommenteret dig, siger Simone i programmet.
LÆS OGSÅ: Sami og Lea har fundet melodien: Her er vores fremtidsplaner 
Se klippet herunder, hvor Lea er ude og løbe med Simone. Artiklen fortsætter under klippet.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Paradiso har friet – og fik afslag
Efter at have været i gemmerne har Lea nu fundet de billeder, der skal lukke munden på alle de personer, der siger, at Lea ikke kan løbe.

Lea blev nr. 4 i hurtigste 3 kilometer til Danmarks Mesterskabet. (Foto: Privat)


– Jeg var eliteløber i fire år og blev nummer 4 i Danmark på tre kilometer på tiden 10.40, da jeg var omkring 16-17 år, fortæller Lea til Realityportalen og fortsætter:
– Jeg har altid været absurd god til at løbe, og jeg blev headhuntet af Sparta, men valgte at blive på mit eget hold FIF. Hos Sparta trænede de dobbelt så meget, som jeg gjorde, men jeg var stadig på samme niveau som dem. Så derfor ville de gerne have mig derover.

Leas budskab er til alle: Ikke lyt til dumme mennesker, som ikke tror på dine talenter. (Foto: Privat)


LÆS OGSÅ: Teitur inviterer ‘Paradise’-Simone på lummer date
Lea, der har opnået at løbe DM flere gange, er stolt af sine elitepræstationer, og hun elsker, at hun nu kan sætte folk på plads, der ikke troede på hende. Og selvom Lea ikke er eliteløber i dag, så fortyder hun ikke, at hun ikke sagde ja til tilbuddet fra Sparta dengang.
– Jeg havde det godt, hvor jeg var, men jeg kunne nok have opnået endnu bedre resultater hos Sparta.
Lea har ikke dyrket sin sport siden gymnasietiden, men hun løber stadig nogle ture i ny og næ.
LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson om at være i karantæne: Jeg savner andre mennesker