'Paradise'-Lea beskyldes for at være blank: Teitur forstår mig ikke

Lea har et bud på, hvorfor Teitur kalder hende blank og ønsker at skifte hende ud med Anne.

Af Emilie Holm Egebro - 3. april 2019 kl. 22:47

I aftenens afsnit af ‘Paradise’ tjekkede Anne og Mike ind på hotellet, og de skulle her beslutte, hvilke to deltagere der skulle have et rødt hjerte for at kysse bedst, og hvilke to deltagere der skulle have et sort hjerte for at kysse dårligst.
Mens Camilla og Teitur blev de heldige ejere af det røde hjerte, blev Daniel og Lea de uheldige til at få det sorte hjerte. Hvad konsekvenserne bliver, vides endnu ikke, men selvom alt kan tyde på, at de to er i fare, fortryder Lea ikke, at hun blot kyssede Mike på kinden.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne deltager i ‘Vild med dans’

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se Amalie Szigethy indrette børneværelse.

LÆS OGSÅ: Arbnora ude af ‘Paradise’: Det kom som et chok
– Da Mike afslørede, at han ville give mig det sorte hjerte, blev jeg først og fremmest irriteret, fordi det ville betyde, at jeg igen stod i fare. Det blev dog afsløret, at Camilla og Teitur blev valgt som de bedste kyssere, hvilket gjorde mig lidt mere rolig, fordi jeg var i gruppe med dem. Eftersom at jeg valgte at give Mike et kys på kinden, var jeg også godt klar over, at det muligvis ville have konsekvenser for mig, men jeg valgte at følge min mavefornemmelse, forklarer hun til Realityportalen.dk.
Alt tyder dog på, at Lea er i fare på mere end en måde. Ikke nok med, at hun har fået det sorte hjerte, fortæller Teitur til Anne i afsnittet, at han er glad for, at hun er kommet ind, da han gerne vil skifte Lea ud, fordi hun er blank. Lea har dog et bud på, hvorfor Teitur er så hårde i sine udtalelser, som han er:
LÆS OGSÅ: Kærligheden brast: Boris Laursen er single igen
LÆS OGSÅ: Nu rejser Rikke: Store ændringer i ny sæson ‘Paradise’
– Det er aldrig fedt at høre, at Teitur gerne ville skifte mig ud med Anne, men Teitur og jeg er enormt forskellige mennesker, som vægter anderledes værdier. Anne har måske ikke de samme grænser, som jeg har, og hun er meget “på” i forhold til drengene og sex på hotellet. Det er også helt fair, men sådan er jeg ikke, og det tror jeg ikke, at Teitur har forståelse for. Jeg har nogle principper, som jeg vægter højere end spillet inde på hotellet. At Teitur ikke kan lide mig, det rør mig som sådan ikke. Han forstår bare ikke min væremåde, min humor eller mine sarkastiske kommentarer, hvilket nok står til grund for, at Teitur kalder mig blank, forklarer Lea.
– Blank er desuden et ord som paradisoer elsker at bruge. Personligt synes jeg, at det i sig selv er et enormt uintelligent ordvalg. Når det er sagt, så vidste jeg godt, at kemien mellem os på ingen måde var der, og derfor havde jeg også en fornemmelse af, at noget var galt i vores partnerskab, tilføjer hun.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Her er årets første ‘Paradise’-par
Se ugens sidste afsnit ‘Paradise Hotel’ imorgen klokken 22.00 på TV 3 og Viaplay.
Se det sjove klip, hvor ‘Paradise’-Lea demonstrerer sin elitesvømmestil

SE BILLEDET: Ny ‘Paradise’-hunk har fået kæreste