'Paradise'-Kristoffer: Derfor mislykkedes min mission

Martin havde gennemskuet Kristoffers plan, og dermed endte det med, at Kristoffer selv skulle forlade Mexico.

Af Mikkeline Andersen - 9. maj 2014 kl. 8:46

Kristoffers plan var klar, da han i går skulle dele de fire nøgler mellem Henrik, Martin, Christian og ham selv. Kristoffer kunne selv vælge, hvem der skulle have nøglen, som virkede og dermed ville blive låst ud af ‘Paradise Hotel’.
Nøglen havde han givet til Martin, men Martin stolede ikke på nøglegiveren og valgte at bytte sin nøgle med Kristoffer. Et godt træk af Martin, der dermed sendte den nye fyr hjem til Danmark.
–  Min mission mislykkedes, fordi Christian ikke smed sin nøgle som aftalt, og Martin ikke byttede med Henrik, siger Kristoffer til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Kristoffer: Derfor lagde jeg an på pigerne
Skulle have været ærlig
Selvom Kristoffer havde planlagt og gennemtænkt sin mission, så lykkedes det ikke for ham at overbevise de andre. I gårsdagens afsnit var flere af paradisoerne uforstående overfor, at Kristoffer ikke kunne klare sin opgave.
– Jeg skulle nok have været ærlig overfor Martin og stolet 100 procent på ham og fortalt, at han havde nøglen red, erkender Kristoffer.
Men sådan gik tingene som bekendt ikke.
– Jeg valgte at give Martin nøglen, der virkede, fordi det virkede mest uoplagt. Jeg var på det tidspunkt egentligt lidt ligeglad med, hvem der røg ud, så længe det ikke var mig.
Dermed måtte Kristoffer forlade hotellet.
LÆS OGSÅ: Laura indrømmer sex med Morten
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.