'Paradise'-Klara forklarer sig efter kysset med Jonass: Det blev kørt op

Nu taler Klara ud efter kysset med Jonass.

Af Emilie Holm Egebro - 24. maj 2019 kl. 7:25

Der er ingen tvivl om, at der for alvor var drama på ‘Paradise’ i aftes på grund af Jonass og Klaras kys. Anne og Sarah havde fortalt Jonass, at Klara havde sagt til dem, at Jonass tvang hende til at kysse ham.
Jonass blev bestemt vred og ked af det over den udmelding, men da han konfronterede Klara med det, slog hun fast, at det ikke var det, hun havde sagt, og det i hvert fald ikke var sådan, hun havde følt det. Klara følte sig bestemt misforstået, og Jonass var forvirret over, hvad han efterhånden skulle tro på.
LÆS OGSÅ: Nadja efter ‘Paradise’-exit: Mike er svag

Artiklen fortsætter under videoen, hvor ‘Big Brother’-deltagere disser ‘Paradise Hotel’.

LÆS OGSÅ: Efter indlæggelse og isolation: Nu er reality-pars datter blevet døbt
Nu fortæller Klara til Realityportalen.dk, at hun ærgrer sig meget over, hvordan det hele udviklede sig:
– Jeg er 100 procent picky, når det kommer til kærlighed og fyre, det skal slet ikke være en hemmelighed. Men bare fordi jeg er picky i forhold til fyre, så betyder det slet ikke, at jeg lægger mere end andre i et kys, og det betyder altså også, at jeg ikke havde følelser for Jonas, bare fordi vi kyssede. Jeg var på ‘Paradise Hotel’ og hyggede mig under et kæmpe pres. Jeg er ikke bedre end nogle andre, og jeg hygger mig selvfølgelig også som enhver anden 20-årig. Jeg tænker helt sikkert mere over tingene, men med det sagt, så betyder det SLET ikke, at jeg lægger mere i et kys, end nogen andre mennesker gør, forklarer Klara.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltager er gravid med ny kæreste
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe afslører: Abort var årsag til brud
– Jeg har taget tingene lidt roligere end de andre og i mit eget tempo, hvilket folk har overanalyseret helt ekstremt. Jeg kunne godt mærke, at jeg ville blive tolket og vist sådan, som jeg er, hvilket måske har givet andre nogle bestemte forventninger til mig. Jeg har aldrig omtalt mig selv hellig eller andet, men den her hellige/afvisende person er bare blevet kørt helt op i et felt, hvor jeg ikke engang selv kan være med. Eftersom jeg hurtigt mærkede, at jeg var stemplet som den her hellige pige, vidste jeg godt, at alt, jeg gjorde på hotellet, ville blive kørt op, som jeg vitterligt aldrig havde ønsket. Alle på hotellet var forskellige og gjorde ting på forskellige måder, så at jeg kyssede med Jonas i det afsnit, var fuldstændig på samme vilkår, som alle de andre kys, der havde været på hotellet, uddyber Klara og tilføjer:
LÆS OGSÅ: Ung mor gennemfører sit første maraton: Jeg kastede op 5 gange
– Jonass og jeg lavede meget sjov med hinanden derinde, og han kunne godt tage noget pis, hvilket man havde brug for, når man var så få folk sammen og ingen tryghed havde. Han var helt sikkert den fyr, jeg havde det bedst med, efter Nicolai røg ud, og Jonass var den, jeg stolede mest på på det tidspunkt. Derfor kyssede jeg med ham, fordi det faldt meget naturligt.
Se næste afsnit ‘Paradise Hotel’ tirsdag klokken 22.00 på TV3 og Viaplay.
LÆS OGSÅ: Realitystjerners reklamer er en millionforretning
Se klippet, hvor Jonass konfronterer Klara nedenfor:

LÆS OGSÅ: CHOK: Stort reality-bryllup aflyst: Hun var for dyr