'Paradise'-Klara efter exit: Det var unfair

Klara synes bestemt ikke, at det var fair, at hun røg ud af hotellet i aftes.

Af Emilie Holm Egebro - 18. juli 2019 kl. 7:25

Seks blev til fire i gårsdagens afsnit af ‘Paradise Hotel’. Pigerne skulle beslutte, hvem af drengene, der var mindst værdige, og drengene skulle beslutte, hvem af pigerne, der var mindst værdige, og det endte med at koste Nicolai og Klara deres plads i finalen.
Der er ingen tvivl om, at Nicolai var meget skuffet, og han mente bestemt, at Jonass burde være blevet valgt fremfor ham. Klara virkede mindre skuffet under afsnittet, men det betyder bestemt ikke, at hun var klar på at ryge ud:
LÆS OGSÅ: Sami raser efter ‘Paradise’-exit: Jeg var fuldstændig i chok

Artiklen fortsætter under videoen, hvor ‘Big Brother’-deltagere disser ‘Paradise Hotel’.

LÆS OGSÅ: Derfor er det forbudt at fejre fødselsdage på ‘Paradise Hotel’
– Det var en irriterende måde at ryge ud på, fordi jeg ikke havde muligheden for at kæmpe for det på nogen måde. Derfor synes jeg, at det var en unfair måde, at Nicolai og jeg røg ud på. Vi havde ikke rigtig en chance for at kæmpe vores sag og bevise, at vi var værdige, selvom vi havde været ude af hotellet. Beslutningen var derfor lidt taget for os på forhånd, og det var ærgerligt, synes jeg, forklarer Klara til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Klara valgte Jonass: Sådan er mit og Nicolais forhold i dag
LÆS OGSÅ: Er det her den vildeste influencer-reklame nogensinde?
– Jeg kunne slet ikke gøre noget for at redde mig selv, og derfor var jeg også lidt opgivende. Lige så snart vi fik opgaven, og vi fik at vide, at drengene havde fået det samme, kunne jeg godt regne ud, at løbet var kørt. Jeg kunne ikke snakke med nogen for at overbevise dem om noget andet. Det var også derfor, at jeg tog det så pænt derinde, selvom det var mega ærgerligt. Jeg synes virkelig, de burde have fundet en anden måde at vælge to af os fra på, fortsætter hun.
Se sidste afsnit af ‘Paradise Hotel’ i aften klokken 22.00 på TV3 og Viaplay.
LÆS OGSÅ: Realitybabe dropper botox: Ikke til at kende
Se klippet, hvor de fire finalister bliver fundet, herunder:

LÆS OGSÅ: Jonass efter analsex-konflikt: Vi boller stadig