'Paradise'-Kimie om exit: Jeg var pissesur

Flere gange har Kimie overlevet at være i farezonen. Men i går var det altså slut.

Af Mikkeline Andersen - 21. marts 2014 kl. 8:50

Ture på solo, skiftende partnere og faretruende situationer har været kendetegnende for Kimies ophold på ‘Paradise Hotel’.
Gang på gang har Kimie kæmpet og reddet sig videre, men i går mislykkedes det, da Simone skulle smide enten Nadia eller Kimie hjem fra Mexico.
– Det var pisse nedern at forlade hotellet på den måde. Jeg var så ked af det, særligt fordi det var Simone, der skulle tage valget mellem Nadia og jeg. Det var de to piger, jeg havde det bedst med, siger Kimie til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Pernille viser ny kæreste frem
Ingen chancer mod Nadia
Selvom Kimies ophold på ‘Paradise Hotel’ ikke blev kort, så føler hun ikke, at det var lang nok tid til at vise, hvem hun er som person.
– Jeg følte på ingen måde, at jeg nåede at vise, hvem jeg er, fordi jeg konstant var i farezonen. Så jeg blev pissesur og ked af den måde jeg røg ud på.
Kimie følte ikke, at hun havde den store chance for at blive på hotellet i forhold til Nadia.
– Jeg var sikker på, at Malte og Danny ville overtale Simone til at vælge Nadia, fordi Nadia var deres førsteprioritet fremfor mig. Jeg gjorde mit bedste for at snakke min sag, men jeg havde ingen af gutterne fra min egen gruppe, der bakkede mig op. Så derfor var det min røv, der røg.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe skifter hårpragten ud
Oplevelsen er et minde i sig selv
Selvom det var med tårer i øjnene, at Kimie måtte forlade hotellet, så husker hun tilbage på Mexico med gode minder.
– Selve oplevelsen er et minde i sig selv. Men at møde alle de her fede personligheder, selve spillet og det at få lov til at udfordre sig selv og lære sig selv at kende har også været fedt, siger hun og tilføjer:
– Jeg fortryder dog, at jeg glemte at tænke på mig selv og satte de andre i førsteprioritet. Og så er jeg så taknemlig for at have fået lov til at lære Nadia og Simone at kende. De er nogen piger, jeg ikke ville være foruden i dag!
LÆS OGSÅ: Nøddepatruljen får tatoveret venskabet
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.