'Paradise'-Kian vil hylde afdød far med tatovering

Årets ‘Mr. Paradise’ har planer om at få lavet en stor tatovering til ære for sin afdøde far.

Af Jonas Sand - 17. juni 2016 kl. 16:45

‘Paradise Hotel’-deltageren Kian Damsgaard har i de seneste år drømt om en tatovering, men det er ikke bare en hvilken som helst tatovering. Det er nemlig en tatovering til ære for hans far, der døde tilbage i januar – blot 50 år gammel.

Her er tatoveringen, som Kian gerne vil have. (Foto: Facebook)

Her er tatoveringen, som Kian gerne vil have. (Foto: Facebook)


– Jeg vil virkelig gerne have lavet tatoveringen, da det var min fars ønske, at hvis han nogensinde skulle have en tatovering, så skulle det være den. Jeg kan ikke forestille mig en bedre måde at mindes ham end at få den selv samme, fortæller Kian til Realityportalen.dk.
– Min far var min helt. Jeg kommer aldrig til at have et forhold til nogen, som jeg havde til ham. Jeg vil elske ham til månen og tilbage for altid.
Årets ‘Mr. Paradise’ har haft ønsket om at få lavet tatoveringen i de seneste tre år, men siden farens død er ønsket blevet intensiveret. Og han har fuld støtte fra sin mor.
– Min mor synes, at det vil være en meget smuk handling, og hun støtter 100 procent op om idéen, fortsætter ‘Paradise Hotel’-deltageren.
HER kan du hjælpe Kian med at vinde sin tatovering til ære for sin far. Find hans opslag i kommentarfeltet og giv den et ‘like’.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Mr. Paradise har fundet kærligheden
LÆS OGSÅ: Se tatovering: ‘Paradise’-Cain hylder sin afdøde bedste ven
SE BILLEDET: Ung mor hylder døtrene med tatovering
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.