'Paradise'-Kasper: Sådan går det i dag

Kasper Hager nyder livet efter ‘Paradise’ sæson 9 i Århus.

Af Emilie Holm Egebro - 24. juli 2015 kl. 17:54

Vi mødte Kasper Hager for første gang i niende sæson af ‘Paradise Hotel’. Her fik han titlen som Mr. Paradise og løb også med daværende sæsons Miss Paradises hjerte – nemlig Malene Sandgaard.
Kærligheden mellem ‘Paradise’-parret holdt desværre ikke, men i dag nyder Kasper livet i smilets by, Århus.
– Jeg arbejder i dag som salgsleder i telebranchen, hvilket jeg har gjort i halvandet års tid. I fremtiden kunne jeg dog godt finde på at uddanne mig til eksamineret assurandør eller måske blive account-manager, siger Kasper og fortsætter:
– Lige nu nyder jeg bare sommeren og er lige hjemvendt efter halvanden uges ferie, som jeg har nydt i det danske sammen med en masse dejlige mennesker. Sidst i august tager jeg også en uge til Bulgarien og får lidt sol sammen med min familie.
På kærlighedsfronten har Kasper også netop afsløret overfor Realityportalen.dk, at der sker ting og sager. Han har nemlig fået en ny kæreste, Julie, som han er meget glad for. 
LÆS OGSÅ: Malene og Kasper holder foredrag om ‘Paradise Hotel’
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Malene: Kasper er min største kærlighed
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.