'Paradise Kasper': Opmærksomheden er overvældende

En helt ny verden åbnede sig for den 20-årige Kasper, da han med spænding stillede op på den røde løber til premieren på denne sæson af ’Paradise Hotel’.

Af Marlene Juhl Skovgård - 21. januar 2013 kl. 8:44

Næsten hele Imperial Bio var fyldt med fans, venner og bekendte til dette års snigpremiere på ’Paradise Hotel’. Pressen var mødt talstærkt op og stillede massevis af spørgsmål til de nye realitystjerner.
-Det var total overvældende at stå der og få taget billeder. Men det var megasjovt og meget fedt at prøve, fortæller Kasper til Realityportalen.dk
Kasper nyder opmærksomheden, men er samtidig også klar over, at folk måske vil se anderledes på ham efter sin medvirken i ’Paradise Hotel’.
-Jeg tager det hele i stiv arm. Den opmærksomhed som kommer nu omkring min person gør mig ikke noget. Jeg kan godt lide at møde nye mennesker og pressen. Jeg er bare mig og prøver at være positiv omkring det hele, forklarer Kasper.
LÆS OGSÅ: Anis: Paris Hilton er min drømmepige
Har brug for privatliv
Alligevel tager den blonde paradiso sig nogle forbehold, når han i den kommende tid kommer en tur igennem mediemøllen.
-Jeg har også brug for mit eget privatliv, så nogle gange vil jeg måske nok trække mig lidt tilbage fra al ræset og bare være mig selv, siger han.
Kasper håber, at seerne kan se, at han forsøger at sætte sit eget præg på denne sæson af ’Paradise Hotel.’ Og han lover, at de næste afsnit bliver tyve gange vildere end det første afsnit. Kasper lover drama og konflikter, som får de andre sæsoner ’Paradise’ til at blegne ved siden af denne sæson!
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Rikke er Årets Realityvært 2012
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.