'Paradise'-Kasper afslører: Se min nye kærlighed

Årets Mr. Paradise har kastet sin kærlighed på et nuttet uldent væsen.

Af Emilie Holm Egebro - 14. december 2015 kl. 10:34

Det er ikke længe siden, at Kasper H fra dette års ‘Paradise Hotel’ afslørede, at han havde fået en spritny audi, som han omtalte som sin baby. Nu har paradisoen dog kastet sin kærlighed på et levende væsen i stedet.
– Jeg bliver farmand til en lille pige til januar, nemlig hunden Carlos. Det er en langhåret Chow Chow, og min kæreste og jeg har været skrevet op på venteliste i to år, fordi racen er så svær at få fat på. Nu er det endelig lykkedes, og jeg glæder mig så meget, afslører Kasper H overfor Realityportalen.dk og fortsætter:
– Vi havde først troet, at vi ville få en dreng, og derfor valgte vi navnet Carlos efter fodboldspilleren Roberto Carlos. Det viste sig så, at vi fik en pige, men vi beholder bare navnet alligevel. På stamtavlen hedder hun godt nok Paris Hilton, men det kommer vi aldrig til at bruge.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Mr. Paradise er ikke længere single
En liebhaver-hund
Kasper H arbejder til hverdag som ejendomsmægler, så det var vigtigt for ham at finde en hund, der kunne komme med ham på arbejde.
– Carlos er en perfekt hund for os, da det er en liebhaver-hund, der kan komme med mig på kontoret hver dag og ud at sælge huse. Desuden er det en hund, der ikke har brug for meget motion, hvilket passer godt, når man bor i lejlighed, forklarer Kasper og tilføjer:
– Når jeg bliver ældre og får børn, skal jeg helt klart have en Golden Retriever. Det er den hund, som alle elsker, den er stor og dejlig og har et roligt sind. Det er også sådan, som jeg selv er.
Hunden Carlos flytter ind hos Kasper H og Mathilde i starten af januar.
Se de nuttede billeder af Carlos øverst i artiklen.
Se også billedet nedenfor, som Kasper H har lagt på Instagram:


LÆS OGSÅ: Kasper H afslører: Jeg er blevet far
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser