'Paradise'-Kasper er klar til mere tv

Det er bestemt ikke slut med at se reality-hunken på skærmen.

Af Emilie Holm Egebro - 15. juli 2019 kl. 07:24

Vi kender Kasper ‘Fløde’ Madvig Klausen fra både ‘Paradise Hotel’ og ‘Ex on the Beach’. I sidstnævnte program fandt han kærligheden, Michelle Vind Koldkur, som han i dag bor sammen med.
LÆS OGSÅ: ’Paradise’-Kasper om ’Stjerne Boksning’: Det er en dyr fornøjelse

Artiklen fortsætter under videoen, hvor ‘Big Brother’-deltagere disser ‘Paradise Hotel’.

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz afslører: Sådan har vi udvalgt stjernebokserne
Han har desuden fået job som forsikringsrådgiver, så det lyder umiddelbart til, at den 27-årige reality-hunk er ved at slå sig ned og falde til ro. Alligevel betyder det dog bestemt ikke, at han er færdig med reality-tv:
LÆS OGSÅ: CHOK: Realitystjerne er efterlyst – sporløst forsvundet
– Jeg tror ikke, jeg er stoppet med at lave tv. Jeg kan jo stadig rigtig godt lide det, da jeg synes, det er sjovt og spændende. Men der er jo ting, jeg ikke kan gøre mere. ‘Paradise’ og ‘Ex on the Beach’, som jeg jo har været med i, kan jeg ikke, nu hvor jeg har en kæreste, så det er nødt til at være noget andet end det, forklarer Kasper til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Stort personligt nederlag for reality-babe: Efter ti år er det slut
LÆS OGSÅ: Lykkeligt realitypar afslører familieforøgelse
– Jeg er dog helt klart frisk på lidt af hvert stadigvæk, hvis muligheden byder sig, fortsætter han.
Se hele interviewet med Kasper øverst i artiklen, hvor han også åbner op om hans og kærestens børneplaner.
LÆS OGSÅ: Kærligheden brast: ‘Besat af Bad Boys’-stjerne er blevet single