'Paradise'-Kasper afslører nyt på kærlighedsfronten

Kasper Hager dater i øjeblikket en ny pige.

Af Emilie Holm Egebro - 15. juli 2015 kl. 8:55

I maj afslørede Malene Sandgaard, at hun og den tidligere ‘Paradise’-kæreste Kasper Hager datede igen. Kort efter endte forholdet dog. Nu afslører Kasper, at han dater en ny.
– Jeg ser en ved navn Julie for tiden, som jeg er blevet ret glad for. Tiden må vise, om det fører noget med sig, men det vil jeg bestemt ikke afvise, siger Kasper til Realityportalen.dk.
– Jeg kan sige så meget, at vi har set hinanden i en måneds tid og har tilbragt en del tid sammen i sidste uge, hvor jeg havde ferie. Mere vil jeg ikke ud med på nuværende tidspunkt.
Kasper bor og arbejder selv i Århus. Han afslører dog, at den nye flamme ikke er fra byen.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Malene flygter fra knust hjerte
Ingen kontakt til Malene
Kasper har ikke fortalt den tidligere kæreste Malene om den nye flamme. De to har nemlig ingen kontakt til hinanden efter, at de gjorde det forbi. Generelt har Kasper ikke meget at sige om bruddet med ekskæresten.

Kasper og Malene, da de stadig var kærester (Foto: TV3)

Kasper og Malene, da de stadig var kærester (Foto: TV3)


– Omkring bruddet med Malene, så holder jeg mine kort tæt. Det var selvfølgelig hårdt at slutte et forhold på to og et halvt år, men livet går videre. Jeg ønsker hende ligeledes alt det bedste i fremtiden, siger Kasper.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Paradise’-par dater igen
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Malene: Kasper er min største kærlighed
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser