'Paradise'-Kanika: Kæresten gik på knæ nytårsnat - Her & Nu

'Paradise'-Kanika: Kæresten gik på knæ nytårsnat

Kanika trådte ind i det nye år på en måde, som hun sent vil glemme.

Af Diana Bolin Rasmussen - 10. januar 2014 kl. 12:13

‘Paradise’-baben Kanika Koch fik den bedste start på det nye år, da hendes kæreste igennem det sidste års tid tid, gik på knæ og friede til hende nytårsnat.

(Foto: Privat)

Parret ejer sammen klubben ‘Stockholm Syndrome’ i Thailand  (Foto: Privat)


-Henke er ikke kun min fantastiske forlovede, men også min bedste ven. Jeg er nok verdens lykkeligste kvinde. Vi kan alt sammen. Og det er uden undtagelse, fortæller Kanika til Realityportalen.dk og fortsætter:
– Vi er enormt gode til at støtte hinanden i de hårde tider, men også at glæde os i de gode. Vores forhold er taget ud fra en typisk kærlighedsfilm.
LÆS OGSÅ: Kanika om ‘Paradise’: Langt over min personlige grænse
Nytårsfrieri foran tusindvis af mennesker
Kanika havde ikke set den store overraskelse komme. Hun og kæresten havde travlt med jobbet som klubejere af ’Stockholm Syndrome’ i Thailand. Men lige netop nytårsaften valgte de at lukke ned klokken 23.30, hvor Kanikas kæreste havde planlagt en uforglemmelig nat.
– Han tog mig med til stranden for at se fyrværkeri sammen med nogle af vores gode venner. Vi hentede en masse champagne, men hvad jeg ikke vidste var, at vi skulle fejre noget helt andet end det nye år. Da klokken slog tolv, gik han ned på knæ og friede, mens tusindvis af mennesker stod rundt om os. Det var virkelig romantisk, fortæller Kanika.
LÆS OGSÅ: Kanika springer ud som DJ
Romantisk bryllup i Thailand 
(Foto: Privat)

Kæresten Henke gik ned på knæ på stranden i Thailand kl. 24.00 nytårsnat . En bedre start på det nye år er  svært forestille sig. (Foto: Privat)


Parret er dog endnu ikke helt enige om, hvordan brylluppet skal afholdes, da Kanika er til vielse i storbyen, og Henke er til vielse på stranden. Parret er dog helt enige om, at de skal giftes i Thailand.
– Vi har faktisk længe snakket om bryllup. Utroligt nok, men det føles bare så rigtigt. Vi er begge helt enige om, at brylluppet skal være med alle vores nærmeste i Thailand, men hvor det skal afholdes, er vi ikke helt enige om endnu, siger hun og fortsætter:
-Jeg vil rigtig gerne holde bryllup i hjertet af Bangkok på ‘Baiyoke Sky Bar’, kendt fra ’Tømmermænd i Thailand’. Henke er mere til det eksotiske bryllup på stranden. Vi må se, hvordan det ender. Lykkeligt bliver det i hvert fald, slutter den kommende brud af.
Kanika deltog i sæson 8 af ‘Paradise Hotel’. Og det populære realityprogram har premiere den 27. januar klokken 22.00 på TV3.
LÆS OGSÅ: Årets ‘Paradise’-tema: Hemmelige familierelationer
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.