'Paradise'-Jonass slår fast: Derfor er jeg ikke en fuckboy

Selvom ‘Paradise’-hunken er pigeglad, mener han bestemt ikke, at han er en fuckboy.

Af Emilie Holm Egebro - 20. maj 2019 kl. 13:01

Der er ingen tvivl om, at Jonass er en vellidt fyr blandt pigerne på ‘Paradise Hotel’. Han har kysset en hel del i krogene med både Anna, Nadja og Camilla, han har haft sex med Sarah, og derudover prøver han sig en hel del på Klara.
Nogen vil måske mene, at Jonass derfor virker lidt som en fuckboy, der leger med pigernes følelser, men det mener han bestemt ikke selv:
LÆS OGSÅ: AFSTEMNING: Hvem er den hotteste Mr. Paradise gennem tiden?

Artiklen fortsætter under videoen, hvor ‘Big Brother’-deltagere disser ‘Paradise Hotel’.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Anne åbner op om svær tid: Jeg var afhængig af selvskade
– Jeg synes ikke selv, at jeg er en fuckboy. Jeg render ikke og kører på pigernes følelser, jeg er bare pigeglad, slår Jonass fast overfor JuicyNews, da han bliver spurgt ind til situationen.
– Ej, måske er jeg det lidt, når jeg er fuld. Men det er ikke med min gode vilje. Jeg har ikke bevidst såret mange pigehjerter gennem mit liv. Jeg har bare haft det rigtig sjovt, fortsætter Jonass, da Philip stikker lidt til ham i JuicyNews.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe er gravid med fodboldspiller
LÆS OGSÅ: Efter voldeligt forhold: Nu har reality-babe fundet ny kæreste
– Jeg ved ikke, om jeg altid har haft det nemt med damerne, men da jeg tog på efterskole tog jeg lidt en beslutning om en livstilsændring i forhold til, at jeg gerne ville have lidt kvindelig kontakt, så jeg begyndte at træne og sådan nogle ting i stedet for at spille computer, fortsætter Jonass.
Da Philip spørger Jonass ind til, hvor mange piger han har været sammen med, lyder svaret:
– Man siger jo ikke, hvor mange piger man har været sammen med, når man er en ordentlig gentleman, griner Jonass.
LÆS OGSÅ: Reality-babe trækker stikket: Depression og dårligt selvværd
Se hele interviewet med Jonass i JuicyNews HER og vurder selv, om I synes, han er en fuckboy eller ej.
LÆS OGSÅ: Dansk realitybabe er blevet skilt: Jeg har haft det rigtig skidt
Se klippet nedenfor, hvor Jonass og Sarah har sex: