‘Paradise’-Jonass åbner op: Sådan vil jeg bekæmpe min angst

Jonass Jannec Jensen har de sidste to år haft angst, men nu har han lagt en plan for, hvordan han kommer af med den. I planen indgår medicin, hypnotisering og psykologhjælp.

Af Lotte Knudsen - 8. december 2021 kl. 9:06

Han blev kendt som den pæne, positive og energiske dreng, da han deltog i sæson 15 af ‘Paradise Hotel’. Meget har dog ændret sig siden hans deltagelse. I dag kæmper Jonass Jannec Jensen med stærk social angst, og i sidste uge afslørede realitystjernen på Instagram, at han og kæresten, Asta Björk, havde valgt at bryde op på grund af hans psykiske tilstand. Siden er det strømmet ind med søde beskeder og råd fra hans 85.000 følgere.

– Det har virkelig varmet mit hjerte at få gode råd og anbefalinger fra jer, der selv har kæmpet eller stadig kæmper med angst, skriver Jonass i sin story på Instagram.

LÆS OGSÅ: Afsløring: Derfor kan ‘Nybygger’-husene ikke sælges

Paradisonen har valgt at følge flere af rådene og anbefalingerne, og med udgangspunkt i dem har han lagt en plan for, hvordan han vil bekæmpe sin angst.

– Jeg har allerede nu lyttet til jeres råd og booket tid hos behandlere, skriver han og fortsætter:

– På fredag skal jeg hypnotiseres af Mads Aggerholm. Flere af jer har anbefalet ham, og sagt at jeres angst nærmest forsvinder på magisk vis, skriver Jonass.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Yazmin fortæller sin dækhistorie for ‘Paradise Hotel’….

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-vinder blev opdaget ved et tilfælde

Udover at følge rådene, vil paradisoen også fortsætte med ting, som han allerede har erfaret hjælper.

– Jeg fortsætter hos egen psykolog. Ham er jeg mægtig glad for, og der går jeg hver 14. dag, skriver han og fortsætter:

– Jeg fortsætter også på medicin, da jeg først nu er begyndt at have en rimelig stabil hverdag.

Vil inspirer og hjælpe andre.

Den enorme støtte og de mange beskeder fra følgere har givet Jonass modet til at åbne mere op for det ellers svære og tabubelagte emne.

– Jeg vil fremadrettet forsøge at lukke jer mere ind i min kamp, og de udfordringer som jeg står overfor. Forhåbentligt vil det motivere og give inspiration til andre, som også kæmper med angst, skriver han.

LÆS OGSÅ: Kessler og Maze under pres: Hårdt for os begge to

Og selvom kampen bliver hård, prøver Jonass at se positivt på tingene.

– Jeg er overbevidst om, at jeg kan slippe af med angsten. Jeg har ikke altid haft det sådan her, og derfor kan jeg vende stærkere tilbage, skriver han.