‘Paradise’-Jonas har fået en kæreste

Og der er noget, der tyder på, at det har været længe undervejs.

Af Lærke Stræde - 17. august 2020 kl. 12:58

Jonas Ptak, 30, er normalt ikke kendt for sin kærlige facon og hengivenhed til piger, men nu har han altså fundet en pige, som har formået at åbne hans hjerte og gjort sig fortjent til statussen som hans kæreste. Det viser Jonas’ Facebookprofil, hvor han i fredags ændrede sin civilstatus fra single til i et forhold.

Den heldige pige er Louise Drewes Ohlsen, og hun er ikke kendt fra tv.

LÆS OGSÅ: Gunnvørs skjulte dagsorden: Derfor er jeg med i ’Forsidefruer’

Vinderen af dette års ‘Paradise Hotel’ har gang på gang bevist, at han ikke kun er i stand til at spille sig hele vejen til en ‘Paradise’-finale, men at han også kan spille sig ind i pigernes hjerter.

Det første år, han deltog i ‘Paradise Hotel’, var det de to slyngveninder Nanna og Maja, som han jonglerede med, før han til sidst besluttede sig for at satse på Maja. Og i dette års sæson var det den søde og godtroende Emilie, som han hyggede sig med under lagenerne, når mørket faldt på, men som, trods de mange puttesessioner, aldrig formåede at bryde gennem muren til Jonas’ hjerte.

LÆS OGSÅ: Jesper sendte en tårevædet Victoria hjem: Jeg blev fremstillet som en skurk

Nu er det altså slut med at nyde frynsegoderne ved at være et kendt ansigt, for den lyshårede skønhed fra Måløv har stjålet paradisoens hjerte. Det er en nyhed for offentligheden, men der er noget, der tyder på, at det har været længe undervejs. Til Facebookopdateringen er der nemlig en del, der kommenterer ‘Endelig!’ eller ‘Det var på tide!’.

Jonas er ikke vendt tilbage på Realityportalens henvendelse.

LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: Mor-Jette og Lenny i samme musikvideo

Se opslaget herunder

 

Læs mere om