'Paradise'-hunk jubler: Jeg har fået en kæreste

Den lykkelige paradiso har droppet tilværelsen som single.

Af Jonas Sand - 12. juni 2017 kl. 10:43

Joaquin ‘Krudte’ Martinez er godt tilfreds i disse dage. Han har nemlig fundet sig en kæreste, som han er meget glad for. Det fortæller Paradise Hotel’-deltageren til Realityportalen.dk.
Hans nye kæreste, Regitze, er 25 år og kommer oprindeligt fra Skibby, men hun bor i København og arbejder som prøvesagkyndig for Nordsjællands Politi. De to har kendt hinanden i et års tid, men det er første for nylig, at de for alvor er blevet kærester.

Det er 25-årige Regitze, der har fået lokket paradisoen væk fra tilværelsen som single. (Foto: Privat)


– Vi har i mange år vidst, hvem hinanden var, men vi har aldrig rigtig snakket sammen. Men i det seneste års tid har vi snakket, efter vi løb ind i hinanden i byen, siger Joaquin og fortæller, at forholdet stadig er nyt.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk afslører: Her er min kæreste
Et hjerte af guld
Den forelskede ‘Paradise Hotel’-deltager nyder at være i et forhold igen, og han er ikke i tvivl om, hvorfor han faldt for sin nye kæreste.
– Det er dejligt at have en kæreste, når det Regitze. Vi har det dejligt sammen, og vi deler samme passion i livet omkring selvudvikling, og hvordan man behandler andre mennesker.
– Regitze har et hjerte af guld, og hun behandler alle folk med respekt. Og så giver hun mig lysten til at udvikle mig som person hver eneste dag, slår han fast.
I galleriet over artiklen kan du se flere billeder af Joaquin og hans nye kæreste.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-vinder beskyldt for pyramidespil
LÆS OGSÅ: ‘Familien fra Bryggen’-Burger har fundet kærligheden
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.