'Paradise'-Jasmin: Det vidste jeg ikke, da jeg blev gravid - Her & Nu

'Paradise'-Jasmin: Det vidste jeg ikke, da jeg blev gravid

Det er altså ikke alle ting, man kan forberede sig på – slet ikke når man er gravid.

Af Louise Vilsbøl - 16. marts 2018 kl. 11:09

Til juli bliver sidste års Miss Paradise, Jasmin Melina, mor for første gang, og det vil sige, at hun netop nu oplever alle glæderne ved at være gravid på sin egen krop. Men det er ikke alle forandringerne, der begejstrer Jasmin lige meget, eller som hun var forberedt på – faktisk er der en hel del af tingene, som er kommet bag på hende, og nogle af dem er direkte ubehagelige.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Jasmin afslører sandheden om sin graviditet
Det afslører hun på sin blog, hvor hun har lavet en liste med ti ting, som hun ikke var forberedt på, at en graviditet kunne indebære. Her er et udpluk af tingene:
Ens krop ændrer sig: Ja, det gør den sjovt nok, fordi man er ved at skabe et barn – OG ja, tanken om at der vokser et lille menneske inde i mig, er det mest fantastiske. MEN at min krop skal ændre sig SÅ drastisk, synes jeg altså, hverken er fantastisk eller smukt. “Sagde hun lige det” – Ja, det gjorde jeg! Jeg synes ikke, min krop er smuk, som den er nu. Jeg glæder mig til at få min krop tilbage. #Sorrynotsorry
Dun på maven: Undskyld what?! Jeg har fået små dun på maven. Altså hvad skal det til for? Det havde jeg aldrig hørt om før. Men efter jeg har spurgt andre gravide, er det åbenbart ikke noget som er helt unaturligt. Så de skal væk, og jeg har derfor bestilt en tid til at få vokset maven. Kald mig bare sippet, men det er en af de få ting, som jeg kan fikse, det kan jeg sjovt nok ikke med min træthed.
Milky milky: Okay, dette punkt har jeg ALDRIG hørt om før! For nogle uger siden vågnede jeg op, og der løb mælk ud af brystet på mig.. Whaat.. Fredrik syntes, det var det sjoveste nogensinde, og jeg jeg syntes i øjeblikket overhovedet ikke, at det var sjovt, men bare det mærkeligste! Selvfølgelig ringede jeg hurtigt til min mor, alt i mens jeg var ved at google det! Og igen, det er heeelt naturligt, og fuldstændig weird.
Se hele Jasmins liste på hendes blog HER.
SE BILLEDET: Natascha Linea er blevet skaldet
LÆS OGSÅ: Drømmen brast med Amalie: Peter afslører ny flamme