'Paradise'-Jasmin: Derfor har jeg intet tilovers for Maja

Der er kold luft mellem Jasmin og Maja fra ‘Paradise Hotel’.

Af Louise Andersen - 13. februar 2018 kl. 9:19

Der er én paradiso, ‘Paradise’-baben Jasmin har et udestående med, og det er Maja. Det afslører Jasmin i et indlæg på sin blog.
– I forhold til de andre deltagere, har jeg det fint med dem. Jeg har ikke noget udestående med nogen – dog lige med undtagelse af Maja. Maja har så lidt respekt for andre mennesker, og hvis hun kan få 2 minutters “shine”, vil hun gøre alt for det, skriver Jasmin.
LÆS OGSÅ: Christiane afslører børneplaner
Der er en helt særlig årsag til, at Jasmin kommer rigtig dårligt ud af det med Maja.
– Efter hun valgte at overfalde mig til premierefesten sidste år i februar, har jeg intet tilovers for hende og får det aldrig, skriver hun.
Det er dog ikke en historie, Maja kan genkende.
– Jeg ved ikke, hvad jeg skal sige. Udover det er løgn, jeg har aldrig rørt hende, fastslår Maja overfor Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Kylie Jenner populær som aldrig før: Kun overgået af én
Jasmin fortæller også i blogindlægget, at hun ikke deltog i ‘Paradise Hotel’ for at få venner, men primært for at få én på opleveren. Derfor er det begrænset, hvor meget kontakt hun har med de andre deltagere. Der er dog én, hun stadig har kontakt med.
– Nanna er en faktisk den eneste pige, som jeg jævnligt snakker med. Vi kom rigtig godt ud af det sammen inde på hotellet – og mindst lige så godt her hjemme. Nanna er virkelig en reel pige med begge ben plantet solidt på jorden, skriver Jasmin.
LÆS OGSÅ: Lenny åbner op: Derfor er jeg med i ‘Paradise’ igen
Det er primært fælles interesser, og at begge piger havde – og har – det stramt med den opmærksomhed, der fulgte med deltagelsen i ‘Paradise Hotel’, der binder pigerne sammen.
Du kan læse mere om Jasmins forhold til de andre deltagere i blogindlægget her.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-vært om ny sæson: Den er slet ikke som forventet
LÆS OGSÅ: HAHA: Holly vandt en Zulu Award – sådan siger hun tak