'Paradise'-Isac: Mange reality-stjerner er dumme og arrogante

Isac lægger ikke skjul på, at han har meldt sig til ‘Stjerne Boksning’ for at udfordre andre realitystjerner og sætte dem på plads.

Af Emilie Holm Egebro - 9. juni 2019 kl. 10:55

‘Paradise’-hunken Isac Saabye er blandt de 19 stjerneboksere i Geggo og Cengiz’ nyeste projekt, ‘Stjerne Boksning’, hvor kendisser skal kæmpe i bokseringen om 10.000 kroner mod en modstander i deres vægtklasse.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Mathias slår fast: Den bedste stjernebokser er ..

Artiklen fortsætter under videoen, hvor ‘Big Brother’-deltagere disser ‘Paradise Hotel’.

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz afslører: Sådan har vi udvalgt stjernebokserne
Han mener bestemt ikke selv, at han er en klassisk reality-deltager, og det er også en af hovedårsagerne til, at han har sagt ja til at deltage i boksekonkurrencen:
– Jeg tænkte, at jeg gerne ville prøve at udfordre nogen, som jeg ikke har så godt et forhold til i reality-verdenen. Der er mange mennesker, som jeg anser for at være dumme eller være lidt i deres egen verden. De tror, de er bedre end andre, og det kan jeg ikke klare. Der er mange arrogante mennesker i reality-verden, og jeg synes selv, at jeg prøver at holde lav profil og passe mig selv, men der er mange, der går meget op i det her reality-lort, så jeg er egentlig bare med i ‘Stjerne Boksning’ for at sætte folk lidt på plads, forklarer Isac og uddyber:
LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz afslører: Derfor laver vi ‘Stjerne Boksning’
LÆS OGSÅ: ’For lækker til love’-deltager har fået en 10 år yngre kæreste
– Så kan jeg også vise en anden side af mig selv, så folk ikke bare ser mig som en reality-bums, der har været med i ‘Paradise’. Jeg er ikke et reality-menneske, selvom jeg har været med i ‘Paradise Hotel’. Det var en fed oplevelse, men det er nok ikke noget, jeg vil gøre igen. Jeg vil til gengæld gerne ‘Robinson’, da det er noget andet, og det er udfordrende både psykisk og fysisk. Så hvis jeg skal være med i mere tv, skal det helt sikkert være det. Det er ikke hysterisk-dramatisk-reality, ligesom mange andre programmer er.
LÆS OGSÅ: Geggo indrømmer: Derfor droppede vi stor satsning
Mens mange af de andre stjerneboksere prøver kræfter med boksning for første gang i forbindelse med ‘Stjerne Boksning’, forholder det sig anderledes med Isac, da han har bokset en del tidligere. Han mener dog ikke, at det betyder, at han har en fordel i forhold til de andre.
– Jeg ved ikke, om jeg har en fordel, nu hvor der stadigvæk er så mange måneder til. Så hvis jeg bare ligger og dovner den de næste par måneder, så tager min modstander mig helt sikkerrt. Så der er ingen grund til at spilde tiden, jeg er nødt til at holde mig i form og være klar, slår han fast.
Se hele interviewet med Isac øverst i artiklen, hvor han også afslører, hvem han mener, der er hans største konkurrent i ringen.
LÆS OGSÅ: Derfor frygtede Linse at følge Geggo op ad kirkegulvet
LÆS OGSÅ: WOW! Så dyrt blev Geggo og Cengiz’ bryllup