‘Paradise’-Ida gift med professionel fodboldspiller - Her & Nu

‘Paradise’-Ida gift med professionel fodboldspiller

Ida Køhlert, som hun hedder i dag, er blevet gift med den tidligere Liverpool-fodboldspiller Nikolaj Køhlert.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 15. maj 2016 kl. 13:50

Vi kender hende som Ida Amalie fra ‘Paradise’-hotel sæson syv og den legendariske ‘awkward turtle’. I dag hedder hun Ida Køhlert, da hun er blevet gift og har taget sin mands navn. Den tidligere paradiso har nemlig fundet den helt store kærlighed i Silkeborg, hvor hun er blevet smedet sammen med Silkeborg-fodboldspilleren Nicolaj Køhlert, der tidligere har tørnet ud for selveste Liverpool F.C.
Ida er lykkelig over sit ægteskab, men havde faktisk slet ikke regnet med, at Nikolaj ville gå ned på knæ.
– Jeg havde slet ikke set det komme faktisk, det var super sødt. Han friede efter, at vi havde været en tur ude at spise og i biografen. Han havde virkelig gjort noget ud af det, han var nede på knæ, og det hele var så fantastisk, fortæller Ida til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Årets ‘Paradise’-vinder: Alt, hvad jeg sagde til Caroline, var en stor fed løgn
Vielsen fandt sted i Silkeborg kirke, og parret havde forinden brugt lang tid på at planlægge deres bryllup, da de ville finde den perfekte ramme til bryllupsfesten.
– Vi valgte at holde et intimt bryllup for vores tætte familie, hvor vi i alt var 35. Vi brugte lang tid på at finde det perfekte sted at holde vores bryllupsfest, og valget faldt på Hotel Julsø i Silkeborg. Da vi havde været ude at se stedet, vidste vi bare med det samme, at det skulle være der. Det var så smukt. Det ligger lige ved foden af Himmelbjerget, smukkere kan det næsten ikke blive – det var mit drømmebryllup.
LÆS OGSÅ: Mathias er den største ‘Paradise’-Vinder i 9 år
Tager tingene, som de kommer
At være gift med en professionel fodboldspiller er ikke altid lige nemt. Det kan derfor være svært at lægge store fremtidsplaner, og parret taget det da også stille og roligt i forhold til børn.
– Vi tager tingene, som de kommer lige nu. Da min mand er professionel fodboldspiller, så kan det godt være en lidt omskiftelig tilværelse. Altså, hver sommer og hver vinter er der jo et transfervindue, hvor der kan ske noget nyt. Men, som det ser ud lige nu, så har vi da talt om at få børn, men det er ikke noget vi har planlagt – endnu, siger Ida.
Selvom snakken er faldet på børn, vil Ida da også gerne færdiggøre sin uddannelse.
– Jeg vil også gerne være færdig med min uddannelse, da jeg læser til socialrådgiver. Jeg har faktisk lige fået at vide, at jeg har bestået modul 5 eksamen, så det er bare fantastisk, slutter hun.
Brylluppet fandt sted 13/6 sidste år, så Ida og Nicolaj kan snart fejre deres første bryllupsdag.
Se de flotte billeder af brudeparret i galleriet øverst i artiklen. 
LÆS OGSÅ: Caroline snydt og såret i ‘Paradise’-finale: Mathias har udnyttet mig hele vejen
LÆS OGSÅ: Patrick efter finalen: Jeg har det stramt over at tabe til Caroline
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.