'Paradise'-hunks forfølger drømmen om musikkarriere - Her & Nu

'Paradise'-hunks forfølger drømmen om musikkarriere

Det viser sig, at deltagelsen i ‘Paradise’ har åbnet helt nye døre for to paradisoer.

Af Emilie Holm Egebro - 21. juli 2019 kl. 12:55

I aftes sluttede denne sæson ‘Paradise Hotel’, og det er nu blevet tid til, at årets 22 paradisoer skal til at fokusere på tiden efter TV3-programmet.
Flere af dem har bestemt drømme om at medvirke i mere tv, og her er Sami og Kasper ingen undtagelse. De to ‘Paradise’-hunks har dog i første omgang planer om noget helt andet:
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-par har slået op: Kold luft og hashmisbrug

Artiklen fortsætter under videoen, hvor ‘Big Brother’-deltagere disser ‘Paradise Hotel’.

LÆS OGSÅ: Vred Anne efter ‘Paradise’-finalen: Jeg føler mig mega snydt!
– Efter Don Julio-forløbet på hotellet, hvor vi skulle lave vers til Bros nye ‘Paradise’-sang, har jeg fået rigtig meget positiv respons og mange søde beskeder, hvor folk rigtig godt kunne lide det. Sami og jeg lavede derfor en sang og derefter et opslag på Instagram, hvor vi spurgte efter nogle producere, og det endte med at vælte ind med beskeder og samarbejder. Så Sami og jeg udgiver noget indenfor nærmeste fremtid. Der er ingen planlagt dato endnu, men det bliver her i 2019. Vi er gået igang med at skrive, men vi vil også gerne have en musikvideo på plads, inden vi udgiver noget, forklarer Kasper til Realityportalen.dk og tilføjer, at hans plan er at gå all in på en musikkarriere, men at det indtil videre bare er et projekt for sjov for at se, hvad der kan ske.
LÆS OGSÅ: CHOK: Endnu et ‘Ex on the Beach’-par er gået fra hinanden
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe åbner op: Eks døde af en overdosis
– Jeg håber virkelig, det bliver godt! Kasper har i hvert fald fundet en god producer, som er interesseret i at lave noget, så det skal vi igang med nu her, hvor ‘Paradise’ er slut. Der har jo været lidt meget at se til her op til finalen. Det er ikke, fordi jeg satser på en musikkarriere, for vi regner mere med, at vi bare gør det for hyggens skyld og gør folk glade. Men hvis vi bliver fucking store, så vil jeg da gerne satse på det! Nu udgiver vi i hvert fald nogle numre, fortæller Sami.
Se hele interviewet med Sami nedenfor, hvor han også fortæller, hvordan det har været at undvære sin datter, mens han var i Mexico, og se hele interviewet med Kasper øverst i artiklen, hvor han fortæller nærmere om udfordringer ved at have epilepsi på ‘Paradise Hotel’.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Derfor har jeg løjet så meget
LÆS OGSÅ: UPS: Boris Laursens nye sang er ude før tid