'Paradise'-hunks afslører tips til at score på stranden

Kasper og Philip løfter sløret for deres bedste råd til at få fingre i strandbabes.

Af Emilie Holm Egebro - 21. juli 2016 kl. 11:03

Sommeren er over os, og hvis vejret snart arter sig, så vil strandene bugne af babes i bikini. Men hvordan får man egentlig fat en flot sommerpige? Kasper fra årets ‘Paradise’-sæson og Philip fra sidste sæson har gode råd til, hvordan det kan lykkes.
– Det vigtigste, når du skal ud at score på stranden, må helt klart være, at man altid skal huske at smile, være glad og udadvendig – så burde den ikke kunne gå helt galt. Ingen gider at have en sur idiot, siger Kasper, og Philip tilføjer:
– Før du rammer stranden, så skal du ned i centeret og “discopumpe” lidt – bryst, arme og mave, bryst, arme og mave. Så står du nemlig snorlige. Når du og drengene så er afsted, så sørg altid for at have en bold eller ligende med, som du “uheldigt” kan smide ind i en pigegruppe. Så er du nemlig tvunget til at hente den og allerede der *BANG*, så har du deres opmærksomhed.
LÆS OGSÅ: Pigeglade Kasper afslører: Denne ‘Paradise’-pige betyder mest for mig
LÆS OGSÅ: Paradiso indrømmer: Jeg er besat af Pokémon-jagt
Vær iskold
Philip har dog også et sidste råd, som han mener er yderst vigtigt at have in mente, når man skal ud at charmere sig ind på pigerne.

Paradise Hotel

Philip er altid klar med et godt råd med pigerne (Foto: Kasper Bay-Kastrup)


– Man skal fandme bare være is-hamrende kold. Hvis du allerede har spottet dagens strandbabe, og hun allerede har set din imponerende svømmeteknik – så er det bare direkte efter målet. Hils, smil, kig hende i øjnene og spørg efter hendes telefonnummer. Det værste, der kan ske, er, at det bliver en akavet strandtur resten af dagen, så sørg for at gøre det lige før, du tager hjem, forklarer Philip.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Kasper afslører: Nikita Klæstrup og jeg har haft sex
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser