'Paradise'-hunk skriver historie: Det er aldrig set før

En velkendt ‘Paradise’-hunk er særligt glad disse dage.

Af Emilie Holm Egebro - 1. marts 2019 kl. 11:52

Da ‘Paradise Hotel’ tonede frem på skærmen i år 2018, var det med titelsangen ‘Sydpå’, sunget af Kevin Andreasen – bedre kendt som Bro. Sangeren tjekkede endda ind på hotellet, mens programmet kørte, og fik lov at være paradiso for et par dage.
‘Sydpå’ endte med at blive et megahit og blev den mest streamede og downloadede sang i Danmark i 2018 – hvor verdensstjernen Ed Sheeran havnede på andenpladsen.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan, hvor vildt ‘Ex on the Beach’-deltagerne festede på første aften


LÆS OGSÅ: Forelsket Fie Laursen afslører familieforøgelse: Mit hjerte smelter af glæde
SE BILLEDERNE: ‘Paradise’-babe afslører tre nye tatoveringer
Nu får Bro dog muligheden for at gentage succesen. For første gang i ‘Paradise Hotel’-historien er det nemlig samme sanger, der står bag TV3-programmets titelsang to år i streg. Sangen er netop udgivet og hedder ‘Døgnrytme’.
– Jeg tror kun, at der er én grund til, at jeg har fået lov at lave titelsangen for anden gang. Det er, fordi den blev et så stort hit, og fordi det gik så godt efterfølgende. Så de har helt sikkert fulgt med i min udvikling. Det er da fedt, at jeg får lov til det, for det er jo altid fedt, når folk synes, at det er godt, det man laver. Så nu glæder jeg mig bare til at se, hvordan sangen bliver taget i mod, fortæller Bro til Realityportalen.dk og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Ny ‘Paradise’-babe afslører paradiso-ekskæreste
LÆS OGSÅ: Nadja bekræfter bruddet: Derfor gik jeg fra Lenny
– Sangen er blevet skrevet udfra et lidt personligt synspunkt, men jeg har ikke lyst til at komme nærmere ind på, hvad præcis der har inspireret mig. Der må folk selv bruge deres forestillingsevne. Sangen har meget den her ‘Sydpå’-vibe. Man bliver glad i låget af at høre den, og det er en festsang. Jeg tror helt sikkert, at den bliver et lige så stort hit som sidste år. Man skal aldrig tro på, at det næste, som man laver, bliver større. Ellers skal man lade være med at udgive sangen.
Bro vil ikke kommentere på, om han tjekker ind på hotellet igen i denne sæson af ‘Paradise’, men mon ikke, han har fået lov til det?
Hør den nye ‘Paradise’-sang HER!
LÆS OGSÅ: Linse afslører: Det skal ske med min lejlighed i Spanien
LÆS OGSÅ: Sarah Louise har fundet en knude: Jeg begyndte med det samme at græde