'Paradise'-hunk single: Skrev en seddel og flyttede ud - Her & Nu

'Paradise'-hunk single: Skrev en seddel og flyttede ud

Mens kæresten var på arbejde, pakkede han alle sine ting og forlod hende med en besked om, at han ikke kunne mere.

Af Louise Vilsbøl - 12. august 2019 kl. 14:58

Allerede til premieren på ‘Paradise Hotel’ kunne 26-årige Thomas Møller Pedersen præsentere sin 22-årige kæreste, Sofie, som han havde mødt kort efter optagelserne til programmet. De to var stormende forelskede, boede nærmest sammen og havde planer om at flytte helt sammen i næste uge, men i går brast kærligheden.
LÆS OGSÅ: Reality-babe gik tilbage til ekskæresten: Nu venter bryllup og børn
Det var dog langt fra et fredeligt brud, hvor de satte sig ned og blev enige om, at nu skulle det være slut. Tværtimod leder deres brud ens tanker hen på Carrie Bradshaw i ‘Sex and the City’, hvor hun blev droppet af kæresten Jack Berger på en post it, mens hun sov.
Ifølge Sofies Instastory var alt fryd og gammen mellem parret, inden hun tog på arbejde i går morges, men da hun kom hjem senere på dagen, var Thomas flyttet ud og havde taget alle sine ting med sig uden et ord. Hun kunne ikke komme i kontakt med ham, fordi han havde blokeret hende alle steder.
Thomas bekræfter bruddet og Sofies version, men ifølge ham passer det ikke, at han smuttede uden et ord.
– Jeg tog mine ting, imens hun var på arbejde, og jeg lagde et brev til hende om, at jeg ikke kunne mere. Jeg følte, det var den eneste mulighed, der var. Det nemmeste i denne situation var at gøre det på den måde, jeg gjorde det, selvom det på ingen måde er en pæn måde at gøre det på, indrømmer Thomas.
LÆS OGSÅ: Gavmilde Bro: Giver sin lillebror VILD studentergave

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, hvilke gode råd Caroline Fleming har efter et brud

Vi skulle have børn sammen – nu har han blokeret mig

Parallellerne til Carrie Bradshaw ser dog ud til at være en ringe trøst for Sofie, som sidder knust og forvirret tilbage og ikke forstår, hvad hun har gjort for at fortjene den behandling og det brud.
– Jeg har aldrig været Thomas utro, jeg har aldrig løjet, jeg har altid været loyal, jeg har altid været der for ham. Jeg er ikke perfekt, jeg har ikke været nem at være sammen med. Men når du opdager, din kæreste lyver for dig gang på gang på gang og ikke har været tro og loyal, så er det ikke nemt, især ikke hvis han er en offentlig person. Thomas har været med i ‘Paradise’ og er en offentlig person. Det har ikke gjort tilværelsen synderlig nem af nogle private årsager. Men vi har fandeme altid holdt ud og været sammen og fået tingene til at fungere, selvom det i perioder har været hårdt, fordi vi elskede hinanden, og jeg troede virkelig, at han elskede mig, fortalte en grådkvalt Sofie på sin Instastory fra i aftes og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Anna Due er blevet student: Jeg brød reglerne
– Lige indtil i dag, da jeg kom hjem. Han har holdt mig for nar hele dagen – hele morgenen, og han kunne godt have sex med mig og kunne godt have kommunikation med mig, mens jeg var på arbejde, som om alt var okay. Og jeg kommer hjem til den største mavepuster og tænker, hvor er min kæreste, hvor er min partner, hvor er ham, jeg blev lovet, jeg skulle dele resten af mit liv med, ham der gerne ville giftes og have børn med mig, ham jeg havde fundet børnenavne med. Og vi skulle flytte sammen lige om lidt, ham jeg skulle starte et liv med, han er væk, jeg ved ikke hvor, for han vil ikke snakke med mig, han vil ikke svare mig. Jeg er blokeret overalt. Jeg betyder åbenbart ikke en skid for Thomas, og det forstår jeg ikke.
Overfor Realityportalen bekræfter Thomas Sofies version af bruddet og begrunder sin beslutning med, at de to er forskellige og har forskellige holdninger til ting mange gange. Derfor mener han ikke, de bør være kærester. Han afviser dog, at der har været tale om utroskab, men forklarer, at der er sket nogle ting fra hans side, som har gjort deres forhold svært fra start. Han vil dog ikke gå i detaljer omkring, hvad der er sket.
LÆS OGSÅ: WAUW! Paradisoer springer ud som skuespillere

Han skifter måske mening

Parret har efterfølgende snakket sammen i morges, fortæller Sofie. Her ringede Thomas nemlig pludselig på hendes dør og sagde, at han godt kunne se, han ikke havde behandlet hende ordentligt.
– Nu vil han mig måske alligevel, men han blev nødt til at tage på arbejde. Men nu han i tvivl, om han vil gå fra mig, og han vil komme tilbage senere. Så det sgu ikke helt nemt at vide, hvad jeg skal forholde mig til. Thomas er meget impulsiv, og når han føler sig presset, skrider han altid, men så fortryder han altid. Han har bare aldrig reageret så voldsomt før. Og at lukke mig ude på den måde og endnu engang komme kravlende og fortryde, hvad han har gjort, det er sgu ikke nemt, og jeg ved ikke, om jeg kan tilgive ham, lyder det fortvivlet fra Sofie.
LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Paradise’-babe har tilbragt sommeren på hospitalet
For Thomas er bruddet dog stadig en realitet, og han er sikker på, at de ikke længere skal være sammen.
– Jeg har mødtes med Sofie og snakket med hende. Jeg holder rigtig meget af Sofie, og jeg elsker også Sofie. Jeg tror bare, vi gør hinanden mere kede af det end glade på nuværende tidspunkt, fastslår Thomas.
LÆS OGSÅ: WAUW! Paradisoer springer ud som skuespillere