'Paradise'-hunk har haft sex med to af de fem piger i startcastet - Her & Nu

'Paradise'-hunk har haft sex med to af de fem piger i startcastet

En tidligere paradiso har haft godt gang i de nye ‘Paradise’-babes.

Af Emilie Holm Egebro - 27. februar 2017 kl. 16:25

Simone, Maja, Shanne, Nanna og Tanja er de fem piger, som udgør startcastet i den nye sæson af ‘Paradise Hotel’.
Maja har tidligere afsløret, at hun har været sammen med flere tidligere ‘Paradise’-fyre, men hun viser sig ikke at være den eneste, der har haft et godt øje til en paradiso.
Kasper ‘Fløde’ Madvig Klausen fra sidste sæson afslører nemlig, at han har haft sex med hele to af de fem piger i startcastet.
– Jeg har været sammen med både Maja og Simone. Faktisk har jeg også fået at vide, at jeg har været sammen med Shanne, men jeg må ærligt erkende, at jeg ikke kan huske, om det er rigtigt, afslører Kasper og tilføjer:
LÆS OGSÅ: Her er ‘Paradise’-deltagernes holdning til hotelsex
LÆS OGSÅ: Her er de nye ‘Paradise’-deltagere
– Det er længe siden – omkring da sidste sæson ‘Paradise’ sluttede – så jeg vidste ikke på det tidspunkt, at nogen af dem ville blive paradisoer i den nye sæson.
Shanne slår fast overfor Realityportalen.dk, at hun aldrig har været sammen med Kasper. Faktisk har hun ikke engang snakket med ham, men hun kan afsløre, at han tilgengæld har været sammen med hendes veninde.
Kasper har på nuværende tidspunkt ikke planer om at score flere af de nye paradisoer, men nu må tiden vise, hvad fremtiden bringer.
LÆS OGSÅ: Ny ‘Paradise’-babe afslører: Disse paradisoer har jeg knaldet med
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Jonas efter sex på hotellet: Jeg gør, hvad jeg har lyst til
LÆS OGSÅ: Anna Due: Manglende sex fik mig til at droppe ekskæreste
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser