‘Paradise’-hunk: Programmet har ændret mig

Lukas bliver ofte misforstået, men ‘Paradise Hotel’ har hjulpet ham.

Af Louise Vilsbøl - 1. maj 2021 kl. 20:55

Indledningsvis peger flere af de andre deltagere på Lukas Tsatiris, når de skal sige, hvem der er den lækreste fyr på hotellet, men i denne uge har der været snak om, hvorvidt der egentlig gemte sig specielt meget bag det veldrejede ydre. Nu afslører Lukas dog, at han godt kan blive misforstået.

– Det kommer nok bag på folk, at jeg er genert, for jeg virker meget som en arrogant type, tror jeg – en som er god til at snakke, men det er jeg overhovedet ikke, afslører Lukas.

LÆS OGSÅ: KÆMPE ‘PARADISE’-BRØLER: Optagelserne er forsvundet

Selvom han havde glædet sig til at se programmet, er det også noget af det, der gør ham lidt nervøs ved at se sig selv på skærmen. Han mener dog, det bliver bedre i løbet af sæsonen og lover folk, at de godt kan glæde sig til at se mere af ham. I det hele taget har programmet da også påvirket ham positivt.

– Jeg er ikke genert mere – ikke efter Paradise. Det er blevet nemmere at snakke med folk, synes jeg, som man ikke kender. Jeg tror, det er fordi, man har mødt nye mennesker, som man ikke kender, og man er sådan tvunget til at lære dem bedre at kende og snakke med dem, fortæller han og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Türker afslører: Så meget får jeg i løn

– Det er ikke fordi, jeg ikke kan finde ud af at snakke med mennesker, jeg var bare lidt genert i starten.

Det kunne man da også se i denne uge på hotellet, hvor Anne K. postulerede, at der simpelthen måtte være helt tomt på øverste etage hos Lukas. Noget tyder dog på, at det ikke vil blive ved med at være sådan ifølge Lukas.

Se med i ‘Paradise Hotel’ på Viaplay og Viafree tirsdag-torsdag.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-deltager taler ud om at være til begge køn