‘Paradise’-hunk drømmer om at blive den nye reality-familie i Danmark

Oliver Erngart har deltaget i ‘Paradise Hotel’ og ‘Love Island’, men står det til ham, så stopper det ikke her.

Af Rikke Lynge - 28. april 2020 kl. 7:34

Når Oliver Erngart fra ‘Paradise Hotel’ og ‘Love Island’ bliver spurgt af sine følgere på Instagram, om han vil lave mere tv, så er svaret et klart og tydeligt JA!
– Jeg elsker at lave tv, og jeg vil gerne medvirke i mere, hvor jeg virkelig kan vise mit sande jeg, da jeg synes, at det er super øv, at folk tror, at jeg er arrogant og en nar, efter at de har set mig i ‘Paradise’, skriver Oliver i en spørgerunde på Instagram og fortsætter:
– Jeg er på ingen måde arrogant. Jeg er super udadvendt, energisk og elsker at få andre til at grine.
LÆS OGSÅ: Guide: Kom tæt på dine yndlings-realitystjerner i disse programmer
Oliver mødte sin store kærlighed Anna på ‘Paradise Hotel’, som han har været sammen med lige siden. I dag bor parret i deres fælles lejlighed i Køge og drømmer om at stifte familie. Ifølge Oliver kan det kun gå for langsomt med at blive far, og han så gerne sig selv i far-rollen allerede om et år. At der kommer børn ind i billedet ændrer ikke på Olivers drøm om mere reality-tv.
– Anna og jeg elsker at se ‘The Olsens’ og ‘Familien fra Bryggen’, så hvis vi engang fik mulighed for sådan et program, ville det være superfedt, indrømmer Oliver på Instagram og uddyber til Realityportalen, hvad det er ved de programmer, der tiltaler ham.
LÆS OGSÅ: ‘Sommerdrømme’-par efter tildeling af sommerhus: Vi havde håbet på panoramaudsigt
– Jamen det er allermest, fordi de virkelig kan vise, at de er dem selv. De er ikke med i en konkurrence, og de er ikke sammen med andre mennesker, de først lige har mødt. De ser bare ud til at hygge sig helt vildt, og man får bare et super godt indblik i dem som mennesker, fortæller Oliver, der kan afsløre, at han er blevet tilbudt at lave et frieri program.
– Det var lige lovlig tidligt i forholdet, at det tilbud kom, så det grinte vi (Anna og Oliver red.) bare over, og jeg sagde pænt nej tak.
LÆS OGSÅ: Provokeret Wafande: Hun har det for nemt
LÆS OGSÅ: Populær ‘Løvens hule’-stjerne stopper