'Paradise'-hunk drømmer om at finde kærligheden

Efter at have festet, fyret den af og hygget sig med en masse skønne kvinder, er ‘Paradise’-hunken Kasper klar til at slå sig ned.

Af Emilie Holm Egebro - 27. januar 2018 kl. 14:55

Olivia, Nikita, Anna Katrine og Sandra – der var vist ingen tvivl om, at Kasper ‘Fløde’ Madvig Klausen var glad for pigerne på hotellet, da han deltog i 2016-udgaven af ‘Paradise Hotel’.
Da det populære TV3-program rullede over skærmen året efter, viste det sig også, at Kasper her havde haft gang i de nye ‘Paradise’-piger. Ud af de fem piger fra startcastet havde han nemlig haft sex med hele to af dem, Maja og Simone. Derudover havde han fået at vide, at han også havde været sammen med Shanne – det huskede han dog ikke.
Det kan dog tyde på, at det snart er slut med at hygge sig med mange dejlige kvinder for Kasper. Han føler nemlig, at han er klar til at finde den helt rette:
– Jeg er begyndt at tage den meget mere med ro. Jeg tror måske, at jeg er klar til at få en kæreste. Det vil jeg hvert fald gerne have, afslørede Kasper, da Realityportalen.dk mødte ham til Reality Awards.
LÆS OGSÅ: Amalie efter Peters kærlighedserklæring: Sådan er vores forhold nu
– Jeg har desværre ikke fundet den rette endnu, men det kan være, at hun er derude et sted, fortsatte Kasper.
Se hele interviewet med Kasper øverst i artiklen, hvor han også afslører, om han har planer om mere reality-tv i fremtiden.
LÆS OGSÅ: Tinder-kongen: Kasper matchede med norsk Paradise-vinder
LÆS OGSÅ: Ærlige ‘Paradise’-Caroline afslører: Så meget har jeg taget på
STORT GALLERI! ‘Paradise’-babe smider ALT: Jeg er ikke billig
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe har fået hele benet tatoveret