'Paradise'-hunk: Derfor sagde jeg ja til 'For lækker til love'

Det er ikke for at finde kærligheden, at Jonas har meldt sig til programmet.

Af Louise Vilsbøl - 17. juni 2019 kl. 16:55

I den syvende sæson af ‘For lækker til love’, som kom ud på Viafree i fredags, var ‘Paradise Hotel’-fyren Jonas Ptak den nye fyr i klassen. Jonas har også tidligere være med i Viafree-serien ‘Paradise Kollektivet’, men nu kaster han sig altså ud i at date på tv, og nu forklarer Jonas, hvorfor han sagde ja til programmet.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe taler ud om kærestens død
– Jeg har jo gerne villet holde en pause i et stykke tid (med tv, red.), og så lige pludselig fik jeg lyst til at lave lidt igen. Jeg ved sgu ikke lige, hvorfor det blev ‘For lækert til love’, det var nok det, der var mest spændende af det, der var at byde på, da jeg ligesom fik lyst til at lave lidt igen, fortæller Jonas og fortsætter:
– Det er sgu ikke så meget det der med at finde kærligheden, det er nok mere af samme årsag, som jeg kom med i ‘Paradise’ i sin tid og lavede ‘Paradise Kollektivet’, det er det her med at møde nye mennesker og stå i nogle situationer, hvor man ikke selv er herre over det,  det kan jeg meget godt lide. Så det kunne sgu lige så godt have været ‘For lækker til love’, som det kunne have alt muligt andet lort.
LÆS OGSÅ: Amalie overvejer at droppe ‘Forsidefruer’: Jeg føler mig trådt på

‘For lækker til love’ er anderledes

Det har været en meget anderledes oplevelse for ham at lave ‘For lækker til love’ i forhold til de andre tv-programmer, han tidligere har været med i.
– På Paradise er det jo ligesom et spil, hvor man skal holde ud at være i det psykiske spil og på et femstjernet fængsel med nogle mennesker, man måske ikke synes, er de fedeste i verden. Og hvis man ligesom jeg har fået sit hjerte lidt i klemme og skal smide sin kæreste ud, så bliver det lidt hårdere, og ja jeg synes ‘For lækker til love’ er meget anderledes, der er sådan lidt en fin tråd af, at man skal være det her arrogante røvhul, hvor man skal afvise de her piger, for der kommer jo højst sandsynligt ikke en pige, man synes er særlig interessant, fortæller han og uddyber:
LÆS OGSÅ: Jonass efter analsex-konflikt: Vi boller stadig
– Der kommer højst sandsynligt bare alt det, man ikke har lyst til, hvor de ryger, og de har børn, og ja, jeg vil ikke sige, alt er galt, for jeg synes, pigerne, som jeg har været på date med, har været rigtig søde, det var bare ikke det, jeg søgte. Så ‘For lækker til love’ fordi jeg gere ville møde nogle nye mennesker og få nogle nye følelser og så prøve nogle nye ting. Jeg synes det har været rigtig sjovt, og jeg glæder mig til at se det selv.
Få et smugkig på Jonas i programmet herunder, og se hele sæsonen på Viafree.
LÆS OGSÅ: Efter hede tv-kys med Klara: Bro benægter utroskab