'Paradise'-hunk anholdt som julemand

Julemand Bro fucker up, og glemmer børnene til fordel for sin kærlighed.

Af Rikke Lynge - 4. december 2019 kl. 15:01

Det lover ikke godt for ‘Paradise’-sangeren Bro som julemand i hvert fald ikke, hvis man skal tro på historien i Bros nye musikvideo til sangen ‘Igen i år’.
Bro har ikke gjort sit arbejde som julemand ordentligt, og flere børn må se skuffelsen i øjnene, da pakkerne under træet er tomme. Den manglende joblyst skyldes et større fokus på kærligheden, som Bro stræber efter.
LÆS OGSÅ: Bro afslører babynews
Realityportalen har forsøgt at få en kommentar fra Bro, da vi gerne vil vide, hvem sangen er skrevet til, men den kommentar lader vente på sig. Hvem Bro dropper julemandsjobbet til fordel for, kan man kun gisne om.
Et godt gæt er dog hans seneste ekskæreste, paradisoen Elina, sangen kom nemlig ud kort efter bruddet, og det er ingen hemmelighed, at han tidligere har skullet kæmpe for at beholde hende, da han dummede sig under optagelserne til årets ‘Paradise’.
LÆS OGSÅ: CHOK: Slut mellem Bro og Elina?

Bjældeklang i realityland

Bro er ikke den eneste realitystjerne, der udgiver en julesang i år, og han må konkurrere om førstepladsen inden for julemusik med sange fra Boris Laursen og Sigmund Trondheim.
LÆS OGSÅ: Julestemning i realityland: Endnu en realitystjerne udgiver julesang
Den første november udgav Bro julesangen ‘Igen i år’, og nu offentliggør han den tilhørende musikvideo, der indtil videre kun har fået ros på hans Facebook-profil.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Elina åbner op om forholdet til Bro
Se hele musikvideoen og hør julesangen nedenfor: