'Paradise'-hunk afslører: Jeg skal være far

To bliver til tre i det nye år hjemme hos en tidligere paradiso.

Af Emilie Holm Egebro - 10. december 2018 kl. 19:25

I 12. sæson af ‘Paradise Hotel’ tilbage i 2016 tonede Joaquin ‘Krudte’ Martinez frem på skærmen. Han røg ud af programmet lige inden finalen, men i sommeren 2017 vendte heldet, da han fandt sammen med kæresten Regitze Enemark Ørnfeldt.
– Vi har i mange år vidst, hvem hinanden var, men vi har aldrig rigtig snakket sammen. Men i det seneste års tid har vi snakket, efter vi løb ind i hinanden i byen, fortalte Joaquin dengang.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Nadialine skiftet ud med Playboy-model
LÆS OGSÅ: SAY WHAT! Faren til Amalies barn tiltalt i kæmpe sag
Nu, halvandet år efter, har den 30-årige ‘Paradise’-hunk og hans 27-årige kæreste en stor nyhed at afsløre.
– Vi skal være forældre. Regitze er sat til juni, så det bliver et sommerbarn, ligesom vi selv er. Det var planlagt, at vi gerne ville være forældre, og at vi så er så heldige, at vi får et sommerbarn som ønsket, gør os endnu mere lykkelige, selvom det næsten er umuligt. Vi kender ikke kønnet endnu, og vi har heller ikke taget stilling til, om vi ønsker at vide det, afslører Joaquin til Realityportalen.dk og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Realitybabe single efter 8 år: Han var mig utro i årevis

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Princess Natascha fortælle, at hun ikke er enig med lægerne i, at rygning under graviditet er så skadeligt


LÆS OGSÅ: Der bliver ikke optaget flere ‘Årgang 0’-programmer
– Regitze gik alene med nyheden i to døgn, fordi jeg var på arbejde. Da jeg så fik det at vide, blev jeg glad, men samtidig også lidt i chok. Så jeg gik i gang med pakke mine nye målmandshandsker ud, så de var klar til træningen om aftenen. Det griner vi lidt af i dag, da det er en typisk mandereaktion. Vi er utrolig lykkelige nu, og det har været dejligt at kunne fortælle familie og venner det efter at have holde det skjult så længe.
‘Paradise’-hunken fortæller desuden, at han er meget stolt over, at Regitze bliver mor til hans barn, da hun ifølge ham bliver verdens bedste mor.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen stopper karrieren: Tidlig pension
Se billeder af parret samt scanningsbillede af barnet øverst i galleriet.
LÆS OGSÅ: Hannah Melissa indrømmer: Jeg slår René
LÆS OGSÅ: Kæmpe ‘De unge mødre’-brøler får store konsekvenser