Paradise-hunk var 8 år om at tage kørekort

Nogle mennesker er tre år om en studentereksamen, Philip May har været 8 år om at få kørekort.

Paradise Hotel
Af Louise Vilsbøl - 1. juli 2016 kl. 13:13

De fleste unge er 3 år om at tage en studentereksamen, men Philip May, som deltog i ‘Paradise Hotel’ sæson 11, har været 8 år om at tage sit kørekort. Nu er kortet dog endelig kommet i hus.
– Da jeg var 18 prøvede jeg at tage kørekort første gang. Men jeg dumpede køreprøven 3 gange, så rent principielt og i vrede gad jeg ikke op igen – virkelig umoden beslutning. Så nu prøvede jeg igen, og jeg bestod teori og køreprøve første gang, jubler den nu 26-årige paradiso.
Selvom der skulle gå 8 år, før Philip endelig fik sit kørekort, så er han glad for, at det nu er faldet på plads. Han skal nemlig bruge sit kørekort, før hans udannelsesdrøm kan gå i opfyldelse.
– Kørekortet skulle bruges til min arbejdsplads. Jeg går lidt som arbejdsmand i et VVS firma – og så håber jeg da på, at jeg kan få en fremtidig læreplads. Men de fleste steder vil gerne have, at lærlingen har kørekort, så det skulle lige overståes først, fortæller Philip.
LÆS OGSÅ: Tidligere Miss Paradise er blevet bodybuilder – kan I kende hende?
Startede uddannelsen inden ‘Paradise’
Han tog grundforløbet som VVS’er, før han tog afsted til Mexico for at være med i ‘Paradise Hotel’, men det har ikke været nemt for ham at finde en læreplads efter hjemkomsten. Med kørekortet er han dog et skridt tættere på, men selvom kortet skal bruges til arbejdet, så var det ikke firmaet, der stod for regningen.
– Det måtte jeg selv spare op til, det var noget jeg vildt gerne ville have, og jeg måtte endda tage min teoriprøve helt i Odense, fordi det var det eneste sted, der var ledige prøver, forklarer han. Og Philip har den samme målrettethed i sit arbejde, hvor målet for uddannelsen er klart.
– Jeg vil gerne være energispecialist og arbejde med grøn energi, solceller og så videre – det ser jeg stor fremtid i, fastslår han.
LÆS OGSÅ: WOW: ‘Paradise’-babe har smidt 15 kilo
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Kian hylder afdød far med tatovering
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.