‘Paradise Hotel’-vært brutalt mobbet: Jeg har traumer

Han blev mobbet voldsomt i folkeskolen og har stadig traumer i dag. Dog mener han, at mobningen har været med til at gøre ham stærkere.

Af Lotte Knudsen - 15. november 2021 kl. 18:55

Emil Olsen er en de mest succesfulde youtubere og influencere i Danmark, og så står han i år i spidsen for den nye sæson af ‘Paradise Hotel’. Men rejsen til succes har ikke været en dans på roser. Han blev nemlig mobbet i skolen.

– Jeg er blevet drillet hele min skolegang. De andre børn kaldte mig bøsse og svans, forklarer Emil i en podcasten Lykkefix og fortsætter:

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Emilie Hoffmann og Mads Emil fra ‘Ex on the Beach’ snakker om fremtidsplaner.

– Jeg har et traume, som kommer op i mig, når jeg ser sne. I skolen var jeg nemlig den store skydeskive om vinteren. De andre børn kastede snebolde på mig. Jeg fik vaskere. og de kunne finde på at vente på mig efter skole. Det var virkelig voldsomt. Det ligger stadig dybt i mig den dag i dag, fortæller Emil.

LÆS OGSÅ: WHAT! ‘Singletown’-par var ikke kærester inden optagelserne

Selvom det er en smule paradoksalt, har mobningen, ifølge Emil, været med til at gøre ham stærkere og mere tolerant.

– Folk kan ikke trænge igennem til mig med deres negative kommentarer. Slet ikke på de sociale medier. Der er ikke nogen, som kan kalde mig noget, jeg ikke allerede er blevet kaldt, forklarer Emil.

LÆS OGSÅ: Martin Jensen hyrer ny kæreste til ‘X Factor’

I stedet for at bruge sin tid på negativitet og hadefulde kommentarer, vælger Emil at give alt den positive feedback opmærksomhed.

– 90% af de kommentarer, som jeg får, er positive. Jeg vil langt hellere bruge min tid på at give noget tilbage til dem, som giver mig noget positivt, forklarer han.

LÆS OGSÅ: Oliver Bjerrehuus afslører: Derfor gik det galt med Gunnvør

Læs mere om