‘Paradise Hotel’-stjerne overfaldet af politiet

‘Paradise’-baben blev sent tirsdag aften udsat for en voldsom hændelse.

Af Caroline Grønne Wigdal - 24. juni 2020 kl. 16:10

Sankthansaften fik en både voldsom og trist afslutning for paradisoen Anna Seneca, der lidt før midnat var på vej hjem til hende og Olivers fælles lejlighed i Køge. Hun havde været til en fødselsdag, og på det tidspunkt var Køge både tomt for mennesker og trafik. Derfor besluttede hun sig for at gå over for rødt efter at have set sig for.

LÆS OGSÅ: Husker du Ciano? Her er han i dag

Men allerede to skridt ude på vejen og midt i stilheden og egne tanker fik Anna sig lidt af et chok. En politibetjent stormede pludselige frem og råbte af hende. Ifølge Anna råbte han: “Hey hallo” og tog derefter fat i hendes skulder. Herefter råbte han: “Er du ikke dansker, eller hvad?” og fortsatte med spørgsmålet: “Du skal bare ikke gå over for rødt – er du med?”.

– Hvad jeg ikke var klar over, var, at der yderligere stod en flok politimænd lidt nede ad vejen, som alle stod og kiggede over på deres magtliderlige kollega. Jeg var mundlam. Han blev ved med skiftevis at stirre nedladende på mig og se anerkendende over på sine kolleger, mens jeg ihærdigt prøvede at holde mine tårer tilbage, fortæller Anna i et opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the beach’-babe reddet af sygdom: Jeg var meget fanatisk

Grædende i seng

På det tidspunkt havde dagen i forvejen ikke været rigtig god, og hele den ubehagelige oplevelse gjorde det hele meget værre.

– Jeg er forarget over, hvordan sådan en situation kan eskalere på den måde. Hvorfor han føler behov for at belyse, om jeg er dansker eller ej? Og hvorfor han har behov for at tage hårdt fat i mig? Der er mange måder at bruge sin magt på. Det dér har jeg intet respekt for. Heller ikke selvom jeg var på vej over for rødt, siger Anna til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Oliver om Gunnvør: Hun er den bedste mor

Betjenten fulgte Anna til hun var kommet over på den anden side af vejen, og herefter gik han tilbage til sine kolleger. Man kan få en bøde på 700 kroner, hvis man går over for rødt, men Anna slap for bøden, hvilken hun dog hellere ville have haft, hvis hun så kunne undgå betjentens opførsel. I stedet for var hun helt i chok.

– Jeg gik alene hjem til en tom lejlighed og grædende i seng. Oliver blev til festen.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’-stjerne åbner op om forhold med psykisk og fysisk vold

Se Annas opslag på Instagram herunder.

 

View this post on Instagram

 

Igår blev jeg stoppet af politiet fordi jeg gik over for rødt kl 23.30 et sted i Køge hvor der ALDRIG er trafik efter kl. 19-20. Jeg var træt, trist og mit eneste fokus var at komme hjem. To skridt ude på vejen bliver jeg mødt af en magtliderlig politimand, der ubehøvlet stormer hen til mig imens han råber “heeeey halloooo?!!?” Og tager fat i min skulder imens han råber “hvaaa er du ikke dansker eller hvad??” Hvortil jeg kigger undrende og spørgende og bliver afbrudt af “du skal bare ikke gå overfor rødt, er du med?!”. Hvad jeg ikke var klar over, var at der yderligere stod en flok politimænd lidt nede af vejen, som alle stod og kiggede over på deres magtliderlige kollega. Jeg var mundlam. Han blev ved med skiftevis at stirre nedladende på mig og se anerkendende over på hans kollegaer, mens jeg ihærdigt prøvede at holde mine tårer tilbage. Og dem der kender mig, ved at det ikke kan lade sig gøre. Jeg følte mig så ydmygende i hvad der føltes som flere minutter. Da det endelig blev grønt og jeg “fik tilladelse” til at gå, gik politimanden bagved mig for fortsat at vise sin magt. Den magt, som efter min mening bliver brugt helt forkert. Den magt, som var skyld i at jeg kunne gå resten af vejen hjem grædende og i chok. Hvorfor skal det gøres på så ubehagelig en måde? Hvordan kan personer, som egentlig er til for at gøre Danmark tryg, tillade sig sådan en opførelse? Og HVORDAN kommer spørgsmålet om jeg er dansker ind i den her sammenhæng??? Hvad helvede har det med sagen at gøre? Jeg er fortsat mundlam. Omstændighederne har gjort, at jeg intet har tilovers for politiet – og episoden igår gjorde kun min holdning stærkere. FØJ ??

A post shared by ???? ?????? ? (@annaseneca) on