'Paradise Hotel'-stjerne opgiver: Jeg finder aldrig en kæreste - Her & Nu

‘Paradise Hotel’-stjerne opgiver: Jeg finder aldrig en kæreste

Paradisoen tager en pause fra kærligheden.

Af Caroline Grønne Wigdal - 9. august 2020 kl. 14:55

Det lyder til, at bruddet med Trine Skjollander har taget hårdt på Mathias Hjort. For i forbindelse med, at han har fået fjernet den tatovering med Trines navn, fortæller han, at han aldrig vil få en piges navn tatoveret igen, da det ikke vil ske, at han finder en kæreste igen.

Han forklarer, at han efter mødet med sin første store kærlighed havde svært ved at lukke en ny pige ind. Men så mødte han Trine.

LÆS OGSÅ: Melina om utroskab: Han skal ikke engang komme og pakke sine ting

Trine og Mathias (Foto: Janus Nielsen)

– Jeg mødte Trine under nogle andre omstændigheder, der gjorde, at jeg fjernede min mur. Jeg elskede pigen af hele mit hjerte, men jeg følte aldrig, at det var godt nok. Jeg gik på kompromis med ting, jeg føler, er alt i et forhold. Det er en lille ting for andre, men for mig betyder det for eksempel meget, at man aldrig går i seng som uvenner eller lader være med at give et godnatkys, siger den tidligere ‘Paradise’-deltager til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: UH! Er dette Elinas nye kæreste?

– Det lyder skørt, men små ting kan få det hele til at ramle på sigt, og jeg mistede mig selv, fortsætter Mathias.

Han vil dog ikke være oplevelsen med at møde Trine på ‘Paradise Hotel’ foruden, for det har givet ham en masse gode oplevelser.

LÆS OGSÅ: CHOK! Reality-deltager forlovet med Peter Madsen

Trine og Mathias gik efter to og et halvt år som par fra hinanden i foråret, da Trine flyttede til Aalborg. De har i dag ingen kontakt, og de har begge fået fjernet den tatovering, som de hver især fik på hoften med hinandens navn.

LÆS OGSÅ: CHOK! Reality-deltager forlovet med Peter Madsen