'Paradise Hotel'-stjerne flytter sammen med en ny - Her & Nu

'Paradise Hotel'-stjerne flytter sammen med en ny

Det er noget af en omvæltning, der er sket hos den tidligere ‘Paradise Hotel’-deltager de sidste par uger. Snart er Emilie skiftet ud med en ny roomie.

Af Caroline Grønne Wigdal - 29. maj 2020 kl. 16:55

Det er ikke mange dage siden, at Emilie og Casper offentliggjorde deres beslutning om at gå hver til sit. På det tidspunkt havde Emilie allerede vidst i en hel måned, at hun skulle flytte fra Casper, så snart hun kunne rykke ind i sit nye værelse i Aarhus.
LÆS OGSÅ: CHOK! Hot ‘Paradise’-par er ikke længere kærester
Hun flyttede ind hos ham i begyndelsen af februar, hvor Caspers  bedste ‘Paradise Hotel’-ven Daniel altså måtte flytte ud.
LÆS OGSÅ: Troede du Casper og Emilie mødtes i ‘Paradise Hotel’? Her er historien
At der nu igen er en ledig plads i ‘Paradise’-stjernens hjem, betyder dog ikke, at Daniel flytter tilbage, for han trives godt i Horsens, hvor han er flyttet til.
– Jeg elsker Daniel, men han skal ikke bo her igen. Han skal ikke røre min stegepande, siger Casper til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz afslører flytteplaner
Daniel kunne ikke være mere enig i, at han og Casper ikke skal bo sammen igen.
– Klart nej. Vi er meget forskellige på nogle områder. Det gør, at det bare er bedst, at vi holder broderskabet udenfor hjemmets fire vægge, slår han fast.
LÆS OGSÅ: CHOK! ‘Ex on the Beach’-stjerne afhængig af stoffer
Men mandag den 1. juni flytter en helt ny roomie ind hos Casper, og denne gang er det igen en fyr, han skal bo med. De to har fundet hinanden via en boligside, hvor der med det samme var et match.