‘Paradise Hotel’-par deler glædelig nyhed

Ugen har til nu været en følelsesmæssig rutsjebanetur – men det hele er endt med en nyhed, der for ‘Paradise’-parret ikke kunne være meget bedre.

Af Caroline Grønne Wigdal - 27. august 2020 kl. 07:25

Mandag så livet ikke særlig lyst ud for Anna og Oliver, der havde udsigt til en tur i retten fredag, og de skulle hurtigst muligt nå at finde en advokat, der kunne hjælpe dem. Det var webbureauet Danaweb, der havde lagt sag an mod TEAM ERNECA, da de mente, at reality-stjernerne skyldte dem 94.000 kroner. 

Men i dag er situationen en helt anden. For igår fandt Anna og Oliver en advokat, som de satte på sagen, og det skulle vise sig at blive et kort arbejdsforløb for hende. Hun begyndte med at anmode om at udskyde sagen. Få timer efter det blev parret fra ‘Paradise Hotel’ kontaktet af bureauet.

LÆS OGSÅ: Peter Madsen gifter sig med en anden: Så voldsomt reagerer Cammilla

– De skrev høfligt: “Vi ønsker kun tilfredse kunder, så vi vil gerne trække hele sagen tilbage uden yderligere omkostninger”. Så ved man bare, der er noget om snakken, siger Anna og hentyder til, at Danaweb har prøvet at svindle sig til det høje beløb.

Slipper for let

Baben er både glad og lettet over, at sagen, der efterhånden har stået på i månedsvis, nu er endeligt afsluttet – og at det altså blev hende og Oliver, der står tilbage som vindere.

LÆS OGSÅ: Elvira: Sådan opdagede jeg Marcs interesse i en anden kvinde

– Det er fantastisk, og jeg er så glad, siger hun, og den glæde deler hun med Oliver.

– Jeg er lykkelig og lettet! Det har været en længerevarig hovedpine med dem, så det skønt, at det endelig er slut. Håber bare, folk vil holde sig langt væk fra Danaweb, da jeg ved, hvor mange de har snydt. Det skal være slut for det firma med at snyde andre fra nu af, siger han.

LÆS OGSÅ: Anna og Oliver udsat for rygte om Gustav Salinas

Dog mener parret også, at Danaweb slipper let, for de føler, at hvis det var muligt for bureauet at hive pengene hjem, havde de gjort det.

– I min optik har de gjort så mange mennesker ondt på så unfair vis. Jeg kunne forestille mig, at Danaweb skynder sig at trække sig, fordi de ikke har tingene på det rene. Og måske i håb om ikke at blive omtalt alt for mange steder, siger Anna.

LÆS OGSÅ: Reality-par skal i retten: I skylder 94.000 kroner