’Paradise’-Mary er gravid

Kort efter at være hjemvendt fra bryllupsrejse kan Mary fra ’Paradise’ fortælle, at hun og manden Kennet venter deres første barn.

Af Dan Bjerggård - 3. september 2013 kl. 8:54

Nygifte Mary Salby Jensen afslører overfor Realityportalen, at hun venter barn med sin mand, Kennet Jensen. Det nygifte par har været sammen i over et år, og venter nu et sandt ønskebarn.

-Det var helt planlagt, og jeg blev faktisk gravid ved første forsøg, fortæller en glad Mary til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Mary er blevet gift

Drømmer om at blive mor

Parret er meget lykkelige og glæder sig til at skulle tilbringe livet sammen. (Foto: Privat)

Parret er meget lykkelige og glæder sig til at skulle tilbringe livet sammen. (Foto: Privat)

Mary, der blev kendt som den festglade pige i ’Paradise Hotel’ i 2012, har altid vidst, at hun ville have børn en dag. Karrieren som DJ har indtil nu altid kommet i første række, men det bliver der nu lavet om på.

-Jeg har villet være mor, siden jeg var teenager, men det er først nu, at jeg er 100 procent klar, siger hun og tilføjer:

-Jeg ser frem til ture på legepladsen og BonBon-Land, frem for alkohol og morgenfester. Jeg er virkelig klar til, at det ikke blot skal handle om mig længere, siger Mary.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Nathja: Jeg har brug for at finde mig selv

Kønnet ikke vigtigt

Det nygifte par er meget lykkelige og glæder sig til at skulle tilbringe livet sammen. Og der er ingen tvivl om, at den lille ny vil blive svøbt i kærlighed.

-Jeg har termin den 13. marts næste år, så det bliver et dejligt forårsbarn. Jeg har tidligere drømt om at få en lille pige, men jeg er heldig at have to dejlige bonusbørn. Både en dreng og en pige. Så uanset hvilket køn det bliver, så vil jeg glæde mig til at elske og pynte ham eller hende med en masse lækre ting og kærlighed,  fortæller Mary.

LÆS OGSÅ: Susan K flytter i rækkehus med kæresten

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.