'Paradise'-Emil skal være far

Han charmede alle pigerne i sæson 7 af ‘Paradise Hotel’. Men det er fortid, for han og kæresten Emma venter nemlig barn.

Af Maiken Støvring - 27. august 2013 kl. 10:03

Mod alle forventninger skal ‘Paradise Hotel’-charmøren Emil Hyrdum være far. Han og kæresten Emma Kathrine venter nemlig barn til efteråret, afslører hun på  sin blog.
Graviditeten var ikke planlagt, da Emma Kathrine lider af PCO, som gør det svært at blive gravid.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Mary er blevet gift 
Troede hun var syg
På grund af insulinresistens tog den kommende mor piller, men som tiden gik, blev blev bivirkningerne for stærke for hende, og hun opsøgte lægen. Her fik hun at vide, at hun og Emil ventede et barn.
– Lige i situationen stod tiden bare stille, og jeg kunne ikke rigtig fatte, hvad det var, hun sagde. Min første reaktion var at bryde ud i gråd, og jeg sagde til hende, at jeg var nødt til at lægge på. Min kæreste var heldigvis ved min side, og da jeg havde lagt på sagde jeg til ham “jeg er gravid”, og græd videre i hans arme. Jeg ved egentlig ikke, hvorfor jeg græd, for jeg var ikke ked af det som sådan, men det var så sindssygt overvældende, skriver hun på sin blog.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Louise har født 
Overvejede aldrig abort 
Der var dog mange udfordringer. Emma Kathrine er nemlig kun 21 år og har ikke nogen uddannelse endnu. Men på trods af det, var parret ikke i tvivl om, at de nu skulle danne sig en familie.
– Jeg har lige spurgt min kæreste, imens jeg skrev det her indlæg: “Vi havde da egentlig ikke en rigtig samtale om hvorvidt vi skulle beholde barnet eller ej, vel?” og han svarede, at det havde vi ikke, for vi var ikke rigtig i tvivl. Vi kiggede bare på hinanden og vidste, at det var det, vi skulle.
Efter graviditeten har parret skaffet sig en hund. De flytter også hjem fra Århus for at være tættere på familien.
Det har endnu ikke været muligt at få en kommentar fra parret.
LÆS OGSÅ: Natascha Linea: Tak for støtten!
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.