CHOK: 'Paradise Hotel' dropper silikonebrysterne

Ingen af de første deltagere fra 2016-udgaven af ‘Paradise Hotel’ har fået lavet noget ved brysterne.

Af Jonas Sand - 15. november 2015 kl. 13:55

‘Paradise Hotel’ plejer at være garant for fyre med store muskler og piger med silikone i brysterne, men sådan forholder det sig ikke i år – i hvert fald fra pigernes side.
De fem piger, der indtil videre er checket ind på det luksuriøse hotel i Mexico, hvor optagelserne til næste års udgave af ‘Paradise Hotel’ i øjeblikket er blevet skudt i gang, har nemlig alle helt naturlige bryster.
– Vi har bestemt intet mod silikonebryster, og det er heller ikke noget, som vi har castet specifikt efter. Men det er rigtigt, at deltagerne fra denne udgave af ‘Paradise Hotel’ har et mere naturligt udseende, end man tidligere har været vant til, siger programchef hos Mastiff, Jacob Juhl, der er producenten bag programmet.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Her er de nye ‘Paradise’-deltagere
Forbliver ikke silikonefrit
Casterne til ‘Paradise Hotel’ står over for en stor opgave, når de ud fra de mange ansøgere skal finde de få personer, der skal checke ind på luksushotellet i Mexico.
– Vi havde mellem 60 og 70 til slutcast, og ud fra dem skulle vi så finde de deltagere, vi ville bruge. Herefter udvælger vi nogle forskellige typer, der samtidigt passer godt sammen. Vi skal have et stort puslespil til at gå op, og i år har det givet os et cast uden kunstige bryster.
Men hvis man havde glædet sig til at se andet end naturlige bryster i den kommende sæson, så er der ingen grund til at være skuffede.
– Vi har som sagt intet imod silikonebryster, og jeg kan godt afsløre, at der checker nogle piger ind med silikone i brysterne senere i årets sæson, siger Jacob Juhl.
Se billederne af de naturlige deltagere i galleriet over artiklen.
LÆS OGSÅ: Bag om ‘Paradise’: Sådan foregår optagelserne
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.