Paradiso skal være mor: Jeg kæmper med opkast - Her & Nu

Paradiso skal være mor: Jeg kæmper med opkast

Realitybaben har indtil videre ikke haft den letteste graviditet.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 16. august 2016 kl. 08:43

Kimie Maria Kristiansen, 24, venter sit og kærestens første barn til februar.
Den unge realitybabe dukkede op på skærmen i ‘Paradise Hotel’ i 2014, hvor hun blev kendt som hende, der konstant måtte kæmpe for overlevelse i programmet. Hun endte også til sidste med at måtte forlade programmet.
Men godt to år efter, at programmet blev sendt på TV3, kan hun nu se frem til at skulle være mor for første gang.
–  Vi venter os en dreng til februar, fortæller Kimie til Realityportalen.dk og fortsætter:
– Jeg glæder mig helt vildt til den kærlighed, som alle taler om man får til sit barn. Jeg glæder mig helt vildt til at kunne kalde os en familie og give ham en masse kærlighed.
Husker du vinderne af ‘Paradise Hotel’ sæson fire? Det laver de i dag
Graviditeten var ikke planlagt
Kimie har de sidste to år dannet par med 29-årige Lasse Andersen. Parret bor sammen i Stenløse og er allerede godt inde i rollen som forældre, da Lasse har en søn fra et tidligere forhold. Og fordi parret på nuværende tidspunkt allerede har kendt hinanden et par år, er paradisoen ikke bekymret for, hvordan det skal gå.
– Selv om graviditeten ikke var planlagt, passer tidspunktet mig helt fint. Jeg kommer godt nok til stadigvæk at være under uddannelse, men det skal vi nok klare. Inden længe bliver min kæreste 30 år, så med hans alder passer det også ganske udmærket, griner hun.
Selv om Kimie er glad for at skulle være mor, har hendes graviditet ikke været let.
– Jeg har kæmpet med meget opkast de første 12 uger, og jeg kunne sagtens kaste op omkring 20 gange om dagen. Jeg startede også med at tabe mig, så det har været tæt på indlæggelse, fordi jeg absolut intet har kunnet holde i mig, forklarer hun og fortsætter:
– Det har virkelig taget hårdt på mig, og jeg kæmper stadigvæk med kvalme og opkast døgnet rundt, dog ikke på samme niveau som i begyndelsen, så jeg er ved godt mod.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Tidligere ‘Paradise’-vinder er gravid
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.