‘Paradise Hotel’-babe afslører graviditet

Den tidligere ‘Paradise Hotel’-deltager opdagede i begyndelsen af oktober, at hun var gravid, men det endte desværre i en spontan abort.

Af Caroline Grønne Wigdal - 27. oktober 2021 kl. 16:31

‘Paradise Hotel’-deltagerne Anton og Vanessa blev kærester for cirka et halvt år siden, men for en lille måned siden brast forholdet. Deres sidste tid sammen som par var meget turbulent og bød på mange op- og nedture.

Artiklen fortsættes under videoen, hvor parret fortæller om ‘Paradise Hotel’…

Blandt andet blev Vanessa gravid. Det opdagede hun den 6. oktober.

LÆS OGSÅ: Frederik afslører nye ‘Robinson’-hemmeligheder: Produktionen var ikke glad

– Jeg finder ud af, at jeg er gravid, og det er jo første gang, det er sket for mig. Jeg ved jo godt, at jeg skal selvfølgelig ikke have det her barn, men der er jo mange ting, man lige skal tænke igennem, siger hun til Realityportalen.

Artiklen fortsættes under billedet…

Vanessa og Anton. (Foto: Janus Nielsen.)

På det tidspunkt var hun omkring syv til otte uger henne, kunne hun regne ud. Selvom Vanessa var rimelig afklaret med, at hun ikke skulle have barnet, gik det på ingen måde til, som hun havde ønsket sig.

– En uge efter ligger jeg hjemme i min seng, og jeg begynder at bløde helt vildt og have ondt. Jeg kan dårlig nok stå op, så ondt har jeg. Så der ringede jeg til min læge. Det var ret voldsomt, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-fyr bryder sammen: Over grænsen

‘Paradise’-deltageren blev hentet af en ambulance og kørt på Hvidovre Hospital.

– I den periode snakkede jeg med Anton. Vi så også hinanden. Jeg ville gerne have, at han skulle komme og være der for mig. Man går igennem ret meget i sådan en situation, og jeg havde bare brug for, at han var der. Det kunne han ikke formå. Det lykkedes mig først senere, da jeg kom hjem om aftenen, at få ham overtalt til at komme, fordi man bare ikke har brug for at være alene, når man lige har fået en spontan abort, siger Vanessa.

Den version genkender Anton ikke. Han mener, at Vanessa er sur over, at han har afsluttet deres forhold.

–  Lige nu virker det, som om hun prøver at stille mig i dårligt lys. Men jeg havde ingen mulighed den aften for at komme ind på hospitalet, så hun blev hentet af hendes veninde og kørt hjem. Jeg kom hjem til hende samme aften og spiste mad sammen med hende, så snart jeg havde mulighed for det, siger han.

Siden har Vanessa og Anton ikke fundet sammen igen.

LÆS OGSÅ: IKKE VIST PÅ TV: Produktionen måtte afbryde parceremoni