‘Paradise Hotel’ afslører nye regler: Store ændringer i programmet

Når den nye sæson ‘Paradise Hotel’ skal optages, vil en række nye regler være trådt i kraft.

Af Caroline Grønne Wigdal - 4. november 2021 kl. 11:02

Når den næste norske udgave af ‘Paradise Hotel’ skal optages til foråret, bliver det med et sæt nye regler, som ændrer konceptet.

Det fortæller NENT Group til mediet VG. 

Artiklen fortsættes under videoen, hvor Rikke Gøransson fortæller om ‘Paradise Hotel’…

Sæsonen skal optages i februar og marts 2022, og som altid skal den optages i Mexico. Dog bliver det på et nyt resort i landet og altså et helt nyt ‘Paradise Hotel’. Udover at lokationen er skiftet, så er også navnet på realityprogrammet skiftet. Fremover vil det blot hedde ‘Paradise’.

LÆS OGSÅ: KÆMPE BRØLER: Har du spottet fejlen?

Man skal ikke være single

Lokation og navn er ændret, men der er også den nye regel, at man som deltager ikke behøver at være single. Det har til nu været et krav, at man ikke har en kæreste.

Ændringerne er en del af forårets drama omkring det svenske ‘Paradise’, hvor en hel sæson blev skrottet på grund af overgreb. Udover at man valgte at fjerne realityprogrammet fra alle streamingtjenester, så lavede man også et nyt regelsæt for konceptet.

LÆS OGSÅ: KÆMPE ‘PARADISE’-BRØLER: Optagelserne er forsvundet

De regler er altså nu også gældende for det norske ‘Paradise’.

Det lyder på Christian Meinseth, der programchef i NENT, til at det ikke er de sidste ændringer, der er foretaget i ‘Paradise’-regi.

– En god del detaljer omrking det nye ‘Paradise’ er ikke klart endnu, og vi glæder os til at fortælle mere om det senere. Vi laver stadig forandringer på ‘Paradise’ for at sikre, at serien bliver mere attraktiv at se på og sjov at være deltager i. Paradise skal afspejle tiden vi lever i nu, oplyser Meinseth til VG.

LÆS OGSÅ: Türker og Sarah jubler: Vi glæder os meget